AZN747

搜索
楼主: dragondick

Moonwaiting 客服投訢

I concur.  

七把刀 发表于 2016-4-19 22:23
This for ahwong

吊,屎頭硬屎尾軟,我睇鳩你唔起!

屌得好!付屌一份!睇黎阿旺sir俾之前果单投诉帖挫晒D锐气囖,悲哀!

龙兄!根本依D无为帖就唔该出,出亦无卵用。不如出精好勾过!  但凡有投诉帖,无一车房唔奋死护短。皆因那会影响距米路!跟住各路人马出场,护院、粉丝、打手、恶霸、残兵、路人甲、、、正一六国大封相!  讲到尾, 怪就怪你太过猴急,晨早赶入匝,然不果,故谷精,终火暴!

huilongxiaoxiao 发表于 2016-4-20 23:39
龙兄!根本依D无为帖就唔该出,出亦无卵用。不如出精好勾过!  但凡有投诉帖,无一车房唔奋死护短。皆因 ...

你嘅意思係,叫雞流程,應該打完飛機先去,以免精蟲入腦!    

不如用男服务生接电话可能好d!同声同气!

我嘟覺得係。

因為一般女性嘟仇恨對老婆不忠嘅男性,無意中喺言談中露出;而男性就覺得呢件係理所當然嘅事,如同食漢堡包,冇乜咁大件事。

ANDY大哥可以諗諗。

dragondick 发表于 2016-4-21 07:14
我嘟覺得係。

因為一般女性嘟仇恨對老婆不忠嘅男性,無意中喺言談中露出;而男性就覺得呢件係理所當然嘅事 ...

香港一般电call 通常都係男人接,起码要求自然d!唔通係咁問呢d做得,边d唔得!問得咁多女女自然唔高興la!

I like female keepers. get me in the mood.

RealMan 发表于 2016-4-21 07:36
I like female keepers. get me in the mood.

There is a difference between "keeper" and "phone receptionist".

If you have met D4U's keeper when she was at her prime, I am sure that you want to hump her!  

dragondick 发表于 2016-4-21 09:32
There is a difference between "keeper" and "phone receptionist".

If you have met D4U's keeper whe ...

I humped piggy 20 times!