AZN747

搜索

漂亮的女生 Connie@Moonwaiting

見到有個新女女有時間約馬上約!book 左一點不過開車快左同keeper 姐姐講可以早小小嗎?冇問題!到左上去、入房見到個好靚女的女女,她問我要多久我馬上改做45不過之后有客冇法了。入去洗白白洗口,之后上床、親LinLin 好多DFK,含JJ、含得好有技巧,幾爽下。之后戴套我上她下甘就出左,下面緊,吹公又幾好。然后㗦了一會,她英文也非常好。之后又去洗白白和洗口,好小女女完事后會我鍾意。女女比起一些300 呀 400 呀靚。

面:8.5 (幾靚女,係街到見到一定會回頭)
身材: 9 ( 天然波波,hourglass 缐條,有前有后)
服务:8 (有拖下手,放衣服,事后洗曰,多DFK。)
態度:9 (好有女朋feel,成曰笑,除左叫的時候)
技術:8.5 (吹幾好好)
Damage: 150 plus 20
Repeat: 會!好耐都冇repeat過。

搵日去试下,样係咩类型?

pedobear 发表于 2016-5-5 12:50
搵日去试下,样係咩类型?

what do you mean? lol

What's her face shape?

Horny 兄 ,你會去試Janice @sweetsweet 嗎

Terry 发表于 2016-5-5 13:41
Horny 兄 ,你會去試Janice @sweetsweet 嗎

Lol i booked. Sunday Janice, Saturday AKI;D

hornyme 发表于 2016-5-5 14:03
Lol i booked. Sunday Janice, Saturday AKI;D

So wonderful weekend. don't have time

pedobear 发表于 2016-5-5 14:43
So wonderful weekend. don't have time

Lol im fully booked

LOL, what is your donation for 1 hr

isnt her tits a bit smalll?