AZN747

搜索

吉野報告: SUSHI妹 Jessi @ KellyGirls

吉野報告: SUSHI妹 Jessi @ KellyGirls

今日無無聊, 去搵係mississauga好耐冇見既舊朋友食飯上便有野同佢傾, 我為人最鐘意幫人.
我幫佢搞掂左佢生意上既問題,這個詳細就唔講.佢話一定要請我吉野!其實我都話唔洗,不過,佢點都話要.
我都唔係為左佢請我吉野先幫手. 佢一直話要仲電話都打埋, 佢同個老闆話聽日佢一次過俾. 可能佢真係熟客.

反正冇考究, 佢話係日本妹, 請我食sushi. 係真唔係呀? 係square one 附近, 上去見到一個很細小的sushi.
唔係十八廿二, 都唔係老大媽. 她很矮小,同埋佢化日系妝同點心係有分別(吉野阿伯對中日韓妝都有少少認識,冇計因為要買化妝品俾自己女人) .
唔係骨感但係骨感又點會有對大波玩.

我運用我AV日語,佢答得好順口,之後佢一直講,我AV日語有限量,有可能真係sushi.會日文既狼友試試佢係唔係真. 唔係我果啲AV日語.

我覺得佢有幾個爽點, 沖涼時,眼神已經淫到出汁,突然佢波推沖涼.
佢對波好大下,應該有D. 之後, 又來雙波夾香腸.一直問 Feel Good?

我AV日語當然話奇摩池it it! 之後,佢話奇摩池#$%#%#%#. 沖完出去正常享受,
突然佢吹吹下覺得我個袋袋被軟軟既毛毛玩弄, 原來佢一邊吹一邊用頭髮玩弄我袋袋, 唔通sushi會咁做? 幾特別!
之後,佢點都要俾我狠吉, 越吉越淫蕩, 一直叫 " 奇摩池it it ".
用唔同位置盡情吉佢.狗仔式時,認唔住要拍打佢屁股!因為真係好似AV咁!

突然我吉野狼性大發,好想凌辱佢! 拍打佢屁股一下叫幾下! 本來吉野想開火,但忍住,換一下位置再吉! 吉到佢死死下.

最後我狂吉狂搓揉佢對大波,不理會儀態,大口大口DFK, 吉到我一下收縮,全力爆出去.果時佢對波和整個人都被我盡情享樂凌辱到極點.
如果普通囡囡應該頂唔住(注:我係一個很羞既大叔,接近阿伯) 佢照樣完全合得來.我懷疑佢係日本係唔係拍過AV !?

之後回過神來,都有講有笑.很專業. 最後,完事應該要俾錢,但係我個朋友話佢請,我洗唔洗俾? 照計我幫左佢唔會玩我姐.
如果唔係俾條囡叫住話我唔俾錢就英雄一朝喪!有啲唔知點時,佢抱下我,慢慢引導我去門口, BYEBYE.

回到我朋友車上,講完第一手報告之後,佢話原來佢頭先見左老闆埋左單,放心!
最後得知原來係Kellygirls既Jessi.

120蚊,都玩得過. 過下AV癮. 不過,AV女優就唔係一線咁靚,都唔差既,素人系!

Kellygirls also has location in Richmond Hill & Markham. I went to their NY location a long time ago and got B&S, The apartment was also a bit run down.
Hope their RH location is nicer and better quality girls now!

看照片确实像“21” ,广告里的21,你懂的。

Nice review.  Thanks for sharing.  Too bad Square One is too far for me.

damage is 120 for all kelly girls?

mj99 发表于 2015-8-12 21:22
damage is 120 for all kelly girls?

That is what I paid 2 years ago when I visited the NY location.
I recalled there was Eva who changes her name to Victoria and had some decent review. Not sure whether service level has changed or not!

As long as you enjoyed, that is the most important. However I seriously doubt that genuine sushi can be tasted for 120.

睇相條女都幾中女吓,不過如果服務好,態度好,樣同身材唔差,中女都可以好食。
下星期一於試試然後會報。

佢同我冇講中文,加上英文口音不像中國人。如果你話18,22啲姑娘仔可能扮得到,少婦的話可能有啲難。。。
當然冇野係100%, 有冇邊個Bro做過,可以分享下。

120 usually are older, but they can still be very good!