AZN747

搜索

Victoria @ MW..Review

今日早咗少少收工, 就唸吓嗰細佬好似好耐冇出動過.好啦....放佢出來食番餐啦.
call 咗兩間都去咗voice mailbox, 跟住一間又話壞咗水候,冇涼沖。然後就book 到Victoria @ MW.
jar jar lum, 飛去佢地喺Scarb Twn Ctr 嘅condo....
早到咗十分鐘,咪check 吓佢D review lor.....点知謹讀倒之前一位CHing 嘅not so good comment.
唸住死火啦,咁遲至知,cancel 都好似吳好X意思。唉....好又一餐,吳好又一餐la.
開門一見條女,吳錯bor....气足5尺5,瘦咗D,不過年齡應該20頭左右。佢笑住咁拖住我入去,留意到佢右面有粒酒凹,好cutey wor.
樣子.......7.5 啦
SF2之前,先來個big hug,再加個濕車輪,小弟弟立即企起身話ready。sf2嗰時發現 lotus 兄鐘意嗰種'開鑊'眼.....正,細佬又再企直D。然後洗前洗後再bbbj,佢又叫我用皂洗手指???
佢身材其實吳係我的最愛,瘦左少少,對波可以大返D就好好多lar. 嗰Website 指有33d,可能够。
上床後佢開始啜我.....由膊頭啜到手指頭,再由肚啜下去到兩粒荔枝同條蔗.....一路啜一路有吟(淫)叫聲。
接下來,當然係戲肉啦.......帶袋,有用ky:-(   然後CG,要一提你係佢坐蓮功夫不俗,係急促上下移動,而不是前后摇。即係冇偷懒。佢重有少少嗰種'舒服痛'嘅表情同淫叫聲......
之後轉missionary with legs up on the side, on my shoulder .....我係甘'陳',時左時右,見佢個樣好似都好享受,我就再出一式九淺一深(more like 3淺1深 to be honest )....嘩......自己都有一排冇咁好水準...happy happy!
大勇下,再来一個推車,不過推咗一陣就.....比咗成億佢。
條女可能今日心情好(always ymmv ),又話我hard, 我good,好似好滿足咁。之後shower 同著衫時拖住我,咀我個shoulder, 面,又hug,又車輪........very good GFE.
$140..........底'deal'!!!
repeat.....likely.
各位CHing, 狼友.......with my experience being so different than the previous review, be extremely aware of YMMV.
good luck hunting everyone.

老兄嘅包膠有蓮花車神嘅影子喎, 越泥越多包膠高手啦 謝謝

tomsiu 发表于 2013-7-4 19:19 static/image/common/back.gif

我諗你又想債上債啦!

dragondick 发表于 2013-7-4 19:36 static/image/common/back.gif
我諗你又想債上債啦!

無喇. 要hold住先. 還完 C, 重有9鍋比 RITA .... 除非你肯借條x比我, 咁就可以 ....

軟鞭一條,送比你嘟冇用啦!  

是否真波同真樣?邊個壞水喉甘慘。

甘正,点解亚甜心kitty姐冇弹比我架。

最近好似747個server好唔穩定,成日load唔到...

tomsiu 发表于 2013-7-4 19:19 static/image/common/back.gif

Tom 兄,乜嘢係包膠呀?