AZN747

搜索

Haru@ED review....

今日本來打算約芭比女神,但是Mw話佢今天冇返(?),正當苦惱之際,一哥就彈咗個好介紹,Haru@ED,話點好點好,又唔肯講detai,橫掂9fingfing,就一于試試!
第一次幫襯ED,Booking全靠text,完全冇問題,然後去到地點,上樓唔使敲門就有人開,入去一看,第一眼其實覺得佢個樣普普通通,可能見慣MM濃妝豔抹,見佢反而唔系慣....我一直都覺得佢個樣似邊個明星,但是有想唔到,剛才看另一位狼友講似原子惠先恍然大悟!!!!!!
入到房,除咗衫,身材都幾好,真系有波有羅而且都比例幾好,然後的步驟就冇乜特別,唔使細講.....

評分:
Face:8.5/10(幾耐看的臉,應該系真樣.去到邊都算系靚女一名.好似原子惠.呵呵.)
Body:8/10(古銅色皮膚,光滑,右肩背與腹部有紋身,對波我真系分唔到真定假,假波來講唔夠大,真波的話就真系精品,很堅挺!小小的深色linlin.臀部同腰身的肌肉很分明.身高大概165左右,不算高,但是身形比例幾好.)
Service:8/10(基本上都做到足,很主動,冇用KY,口技ok,動作很會配合,中途我接我GF電話的時候還會CBJ.....lots of DFK,kiss技術ok.good timer完事出門一分鐘都不多不少.....)
Attitude:10/10(很GFE!態度友善,一直微笑,很會聊天,very cute的MM,跟我說除了工作和上學,最喜歡的就是PARTY同落CLUB!)
Repeat:YES
Damage140

Kimchi里的又一精美貢獻!完事之後我都喺笑住走的(不同以前的空虛感),佢話only stay here for 3 weeks....

P.S:我搞掂落樓一開車門,我旁邊的車子里的人就"OP"一聲的彈出來,拿住電話,走到Buzz機那裡按號碼了........大家都知道咩事啦.哈哈.

waaa
everyone eat haru today

is like a groupbuy

rpm6969 发表于 2013-7-2 23:37 static/image/common/back.gif
waaa
everyone eat haru today

hehe evenone try new meal today, and luckyly this new meal is a happy good meal....
if gounp buy can get discount, will be a good deal!

又走了一个芭比,还好有夏娃。

theone 发表于 2013-7-2 23:46 static/image/common/back.gif
又走了一个芭比,还好有夏娃。

choi過你把口,唔好走啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tried Barbie and alice b4.. soso.. but had a good meal with Suri before those 2...

I guess I will give haru a try and see...

forgot to mention,Haru會講韓語跟日語(我冇能力驗證,她說她在日本呆了10年)不過英文就跟芭比女神差不多水平,Haru的名字是她自己Pick的,春天的意思....

咁多位Brother都好評...唔試吓真係對唔住JJ... Too bad I am poor guy

傻傻 发表于 2013-7-3 00:02 static/image/common/back.gif
forgot to mention,Haru會講韓語跟日語(我冇能力驗證,她說她在日本呆了10年)不過英文就跟芭比女神差不多水 ...

我都忘記左提呢樣野,佢D英文OK起碼溝通到

xowetwet 发表于 2013-7-3 00:04 static/image/common/back.gif
咁多位Brother都好評...唔試吓真係對唔住JJ... Too bad I am poor guy

u should。 btw the setup there is very easy to see who going next to u(parking right outside the building with limited spots), we should say hi to cum brothers!