AZN747

搜索

點心Review~~ Esther@SG and Tia@TOE88

最近基本上都冇咩包膠,因為唔系Repeat就系看完Good review就即刻去吃.....呢兩個MM的review唔多就寫來分享下啦....

Esther@SG=長腿小公主@wechat=亭亭@HB
呢條女系我響wechat揾到的,然後看咗d相就立刻認到佢系Esther,結果經常同佢wechat傾計,但系一直就冇時間去試試,有一次仲好笑,去SG的時候因為冇房,要借用佢間房,當時有過一面之緣...星期六趁出街買送順路就越咗佢啦.....
一開門,見到樣都唔算太差,而且佢都算高,不過可惜一開口講野我就覺得乃嘢啦----------佢把聲系超級鵝公喉,仲低音過張柏芝好多......
入房之後脫了衣服,發現我今次真系分唔出對波系真頂假wor!(some bro said this is fake.)然後SF2,期間有波推與水簫,(but with out seeing her face, her voice make my feels like she is atleast 40+ lol).
洗完上到床,佢先來給我按摩,i have to say her massage skill is more than PRO! 印象深刻,真系啪啪聲gar!
基本上主菜就果d嘢,比較好笑的就是因為佢腿比較長,doggy的時候我JJ好難受(我腿短,結果佢個窿比我JJ的位置高)幾野就要換成MIST, again, 叫床form her deeeeep voice is weid.....啪啪啪多幾嘢就收咗我工.
完事再幫我按摩條頸,一樣扭到啪啪聲!!!!!!!!!!!正!!!!!!!!!!!!!!!!!\
宜家得閒我都會同佢wechat傾傾計.....

得分:
Face:7/10(眼大大臉尖尖,不過cheekbone好寬,扣咗分....)
Body:8/10(瘦,條腿都幾長幾直,皮膚不錯,不過把聲都幾......她說她氣管有問題才這樣的.)
Service:9/10(專業級按摩系亮點,佢的確是每次完事都會刷牙的.)
Attitude:10/10(個人幾好,我唔覺得以前d人鬧佢咁差lor.)
Damage140
Repeat:Maybe(等我需要個按摩的時候)

Tia@TOE88
Canada day揾來揾去都唔知道吃咩好,芭比女神off咗,啊C同Nana d時間又約到好後,Lovely Kiss關門休息...........揾來揾去竟然見到Tia有上班(only works like 2~3day a week)加上未試過Toe,一于試試.
個地方都幾方便,一落401就到,不過parking就麻煩d,而且個buzz系統好難用,舞咗我成分幾鐘先call到
上到房,見到Tia,CBC樣的靚妹一名,one piece 短裙,造型系那種你經常在club見到的靚妹.流利英語國語,溝通冇問題.
不過佢同我講有d感冒,所以noSF2,要我自己沖,ok啦.沖完就上床開工,佢d皮膚都幾滑,很年輕的感覺,波波b左右柔軟舒服,口技普通,吹咗10分鐘左右,我叫佢CG先,佢竟然說因為今日好忙,現在好累,唔想在上面,"一整天上上下下的好累哦"(原話)anyway,咁就doddy然後MIST,唔知點解覺得佢個樣(or個妝)看起來好似芭比女神.5分鐘左右又收工....
之後又分開沖凉,有一搭沒一搭的聊天,然後就給錢走人.看看表....頂多20分鐘!

得分
Face:8.5/10(典型0靚妹樣,不過都算幾靚.)
Body:7/10(左手右腳有紋身,背上一大片紋身貼紙,已經快掉光了,我一直就疑惑那是什麽,問了才知道是貼紙的痕跡...肚子上有塊疤,動過盲腸手術??皮膚緊致幼滑.)
Service:6/10(僅僅合格,可能她真的累了,就是感覺她沒有心對著我....)
Attitude:6/10(同上..她比較直接的跟我說她是比較懶的,基本上都不願意來上班.今天本來keeper跟她說不忙她才願意來的,結果一個接一個沒停過......)
Damage150
Repeat:試過就算了...唉......

還有就是Tia跟我提過她的好朋友也在MW工作,我說現在MW沒有中國女孩啊,她就說她朋友是中韓混血,會說中文的,但是她一直在裝自己是韓國MM,我當時問她究竟是誰她說不知道她的藝名,就沒有告訴我.....
搞得我很想知道這個MM究竟是誰呢.呵呵呵..

而且再次證明在太陽下山之前我真的不宜出動...根本就沒有狀態啊啊啊啊啊啊!

有冇DFk?

theone 发表于 2013-7-1 20:14 static/image/common/back.gif
有冇DFk?

both of them did, but yet again I am not in mood at day time , so not to many DFk I did

傻傻 发表于 2013-7-1 20:17 static/image/common/back.gif
both of them did, but yet again I am not in mood at day time , so not to many DFk I did

鹅公喉,可能系人妖來的。

theone 发表于 2013-7-1 20:20 static/image/common/back.gif

Fuck, my friend told me the same thing!!!!!!

theone 发表于 2013-7-1 20:20 static/image/common/back.gif

可以證明佢真係 part time mm, 因為我識幾個 mm 佢地只會嫌冇客唔會嫌客人太多....

Btw. Both of them did not use KY. I don't know the technology is so good not they can make a watering mandrake pussy

我嘟講過啦,一定要中午左右開波。六點半,行房不宜(通勝講嘅!  )

傻哥依家唔 笑我卖国啦,