AZN747

搜索

Nana @ MW

爲左幫助我脫離沉船
小弟今日去左幫大家toftt

今日agent非常地好禮貌、相比起上次有大大嘅進步、好抵讚。不過環境今日有樣唔好:隔嚟搬屋。。

入去之後一望、幾好既身材、樣就好似大個/成熟左D、應該化粧厚左D、冇咩整過、見到魚尾紋、balance番不過不失啦。

一開始就有D GFE嘅行爲、攬下錫下、有DFK、之後佢去播音樂、英文歌、其實播韓文會有mood多D。之後傾下計、英文比起Jooah差唔多、講韓文就笑曬口。

行去沖涼嗰時就覺得依個mm有D侯擒、要你揸住佢嚟行、去沖涼又係想你幫佢搓。有浴室BBBJ。BTW、長腿、過瘦、騷胸、摸落唔似有整過、驟眼亦唔覺有疤。

沖完出嚟佢鐘意跪喺度咁吹、咁自然我就俾佢想點就點啦。訓低之後佢繼續係咁吹、話時話、佢好似吸塵機咁想吸死你、個口吸力超強、然後又會攋曬你全身、再俾對燈你。鐘唔鐘意見人見址啦。

吹吹下佢轉身要你搞佢、個人除咗一個mm之外冇做過、所以用手算、但係佢係會叫得大聲下。仲會自己擺動臀部

上套後就CG、佢唔係磨你嗰種、係會自己不斷m字腳un、過咗陣、佢簡直係忘我咁係咁上下、係會大大力嗰隻、因爲佢比較骨、冇咩肉地嘅狼兄就小心D、過程仲會要你大力揸佢、完全係冇做好耐嘅感覺。最後俾佢不停上下交貨。非常好體力。仲同你再吹多次、冰吹。。

之後仲會幫你按摩、然後沖涼、幫你着衫、交錢走人。

樣貌:7 nmcot
身材:8.5 鐘意高嘅會好鐘意、大胸、瘦腿
服務:9 佢想食左我咁、全程我好似咩都冇做過
總概:8 服務OK、mm仲俾到有D想你插死佢嘅感覺、可惜未足夠喺海底救我上嚟
翻芍:我仲沉緊, don't ask

最後果句好心酸。。。羨慕你會講韓文,可以同kimchi MM更好的溝通。
繼續努力!!!!

傻傻 发表于 2013-6-29 19:14 static/image/common/back.gif
最後果句好心酸。。。羨慕你會講韓文,可以同kimchi MM更好的溝通。
繼續努力!!!! ...

傻傻兄、睇得多韓片有幫助、我都係順便幫下大家、因爲我去嘅時候係冇相睇㗎。。

傻傻 发表于 2013-6-29 19:14 static/image/common/back.gif
繼續努力!!!! ...

同埋Nana英文就好似ESL中班咁、都講到㗎

我看得夠多的了,完全不得要領阿,感覺好鬼難,or maybe我太老了 學唔入腦啦。

看了你的review 發覺條女的反應好和我口味,就是比較主動型的。

傻傻 发表于 2013-6-29 19:20 static/image/common/back.gif
我看得夠多的了,完全不得要領阿,感覺好鬼難,or maybe我太老了 學唔入腦啦。 ...

出得嚟玩就未算老啦!

傻傻 发表于 2013-6-29 19:22 static/image/common/back.gif
看了你的review 發覺條女的反應好和我口味,就是比較主動型的。

佢真係要你頂死佢嗰種、可惜佢NMCOT。

呢条友,仲话山盟海誓,甘快又叫鸡啦。

1qaz 发表于 2013-6-29 19:22 static/image/common/back.gif
出得嚟玩就未算老啦!

相對學習來說很老了。。條女看起來很老嗎?