AZN747

搜索

Kimchi Carly @ ED..... another review

Called before lunch to book appointment for mid afternoon....easily done.
Upscale condo near Leslie/7,
一開門就覺條女都幾高,5'6"7"左右。ED嗰ad話佢以前打basketball-有同感
樣子: 6.5-7 -頭大面大,其實麻麻,not MCOT,不過肯定冇整過。唔係可能會高多少少分。
身材:8-對波應該係堅嘅,34c 應該係有嘅,屎忽都有D肉,鍾意骨感嘅狼友未必會likey。
服務:7.5-8- 有幫我寛衣,sf2-5mins 咁上下,有笑容,然後上床bbbJ-口技不俗,夠濕,又有瀨荔枝,之後就坐上嚟喺咁搖。由於小弟呢幾日都忙好tired,條女叫我轉位,我都懶。就係咁比佢坐到我標汁汁。冇試DfK-可能因為個樣真係差DD。...重有就係早咗完事,佢都有massage 到夠鐘至再sf2。
態度:8.5- 全程有微笑,冇睇錶,有傾計....不過唔'很'識聽韓文,佢D英文,26個字母未必識哂,佢D所謂青島韓音國話又喺有限公司。
"診"金:$140
Repeat:no la

兄台!你好叹喔!多谢晒!

屎忽都有D肉........有幫我寛衣......又有瀨荔枝......坐上嚟喺咁搖......係咁比佢坐到我標汁汁....... 你系得暨! 系啦,距有无濑你屎眼遮?

nice report...............

支持廣州話 report. 繼蓮花車神, 狼之一族.
sf2-5mins 咁上下  ~~~ 咁'很'耐? 消毒呀?
頭大面大   ~~~~ 當然啦. 如果頭大面細, 或者頭細面大 ... 嚇卵死呀.
謝謝分享

tomsiu 发表于 2013-4-18 03:19 static/image/common/back.gif
支持廣州話 report. 繼蓮花車神, 狼之一族.
sf2-5mins 咁上下  ~~~ 咁'很'耐? 消毒呀?
頭大面大   ~~~~ 當 ...

有波冇樣,有樣無波,有樣有波但喺假膠波,有樣真波但係係死魚,混食艱難

ahwong 发表于 2013-4-18 11:25 static/image/common/back.gif
有波冇樣,有樣無波,有樣有波但喺假膠波,有樣真波但係係死魚,混食艱難 ...

同買彩票一樣,唔會買親嘟中嘅。 多買就多個機會嘮,多食啲,自然會食到正菜啦。

我諗蓮花哥嘟哽唔少流嘢咖喇,不過佢勝在精(金)多,唔到我恨。

dragondick 发表于 2013-4-18 14:03 static/image/common/back.gif
同買彩票一樣,唔會買親嘟中嘅。 多買就多個機會嘮,多食啲,自然會食到正菜啦。

我諗蓮花哥嘟哽唔少流 ...

但係649有encore又有Freeticket, 叫雞什麼都冇得送,
蓮花 哥而家同女朋友搏僅野呀,pls do not disturb

ahwong 发表于 2013-4-18 14:46 static/image/common/back.gif
但係649有encore又有Freeticket, 叫雞什麼都冇得送,
蓮花 哥而家同女朋友搏僅野呀,pls do not distu ...

Re  叫雞什麼都冇得送

唉也,乜你冇執番幾條雞毛返屋企做戰利品眯?

牛高馬大,肯定唔係我杯茶啦