AZN747

搜索

Fuka @私做

偶然睇到Fuka 的貼,就約了45分鐘,地點算方便有訪客車位;容易進入大廈,開門就見到Fuka 笑容很好,很健談先給我一個擁抱,他說是重慶人;剛來加多倫多不久,先講講流程,Fuka 不算太高,但雙峰果然是好雙乳,皮膚好滑白,要讚一讚服侍好細心,洗完澡還幫我抹身,到床上已見到有倆個玩具,發笑容嘅一陣俾你玩玩具,先叫我轉身 口中含有暖水在我右頸到腰吻下,叫我趷起屁股 話同我做毒,其實我不太喜歡只叫他不要深入輕輕帶過就算,不過感覺都好好😌!跟住就問我睇唔睇艷舞,我心想乜而家有咁多服務😂 突然叫我起身跟他一齊跳,我當然不客氣啦 跳跳吓他突然跪低含住我的弟弟☺️望著鏡子看她吹奏幾乎忍唔住想就地正法!仲要問舒唔舒服 真係舒服到冇朋友啦 ,吹到硬晒就叫我上床就問我玩唔玩玩具,我當然就話試吓啦,仲主動教我點玩,玩了一陣,就突然叫我瞓上少少 另一個倒立吹,講真都未試過,試咗包你難忘☺️雙手好唔得閒他吹我揸 ,跟著再來69 叫我用玩具插他妹妹 他繼續吹奏、真係未試過咁刺激,結果忍唔住了😂😂😂他笑我都未食妹妹 咁我就話我下次一定會食你妹妹;沖完涼出嚟仲同按摩一會,再看看看鍾其實已過了45分鐘 感覺她服務就係好不得不承認! 其實很久没有出貼 Fuka 咁好服務要贊揚她一下!

臉;照片是真實略有修圖,真人沒有照片那麼精緻,一頭長髮到腰,有一點點妝容,本人臉型有是那種小小的國字臉有點尖下巴,臉是無整容臉是清純良家婦女型沒有風塵味,年龄大概看上去應該有27到30岁。
身:個子有160cm 身材很勻稱肚子沒有熬肉沒有紋身和疤痕,腿和腰都很細,胸是真胸有差不多D柔軟手感很好,皮膚比較白,妹紙應該是不怎麼鍛煉和健身,身上皮膚不結實。

國妹的服務水準的確高於其他國藉的妹子,都會躺在床上享受的。

spiderman 发表于 2024-2-6 14:59
國妹的服務水準的確高於其他國藉的妹子,都會躺在床上享受的。

是的她的優勝之道,就係在於服務! 我之前都試過一曰本妹就係不提也罷,仲要係老埸!感覺不太好,都係支持國妹!

BbJj确实不错
TOP3之内

zx21212321 发表于 2024-2-7 17:16
BbJj确实不错
TOP3之内

係呀所以我都比她吹爆了真失禮😉😉😉

已约,确实如老兄所说,那对双峰真的看的我眼都直了,皮肤也是又软又滑,花活很多,服务为王了属于是

Saw her yesterday, it is true that she provides A plus service. Good meal, good meal.

potatotomato 发表于 2024-2-8 15:16
Saw her yesterday, it is true that she provides A plus service. Good meal, good meal.
I think she will hot at Toronto 🤭

Lucaluca 发表于 2024-2-8 14:16
已约,确实如老兄所说,那对双峰真的看的我眼都直了,皮肤也是又软又滑,花活很多,服务为王了属于是 ...

其實我冇發貼文很久,難得遇到一個服務好又好啱我心水 所以要表揚一下!

这服务,看着心动了

刚被服务过,非常不错,值得推荐!