AZN747

搜索

barbie, sophie @vip spa

所謂嚟得呢道睇 都唔系青頭仔

小弟今次第一次寫 寫得唔好請見諒

今次去vip系玩左個雙飛 心念人一世物一世 咩都試要下

入到vip第一樣梗係選妃先拿 真係低佢地呢家咁多review嘅 老闆真識做生意。 網上睇啱左barbie 因為有廣東話同身材都唔錯。 之後見到Sophie有d鄰家feel走囉手袋開波XD

f :barbie呢就騷d 眼大大 有小小寸嘅感覺(服務起上嚟就無晒寸感) 個人幾喜歡 喜歡睇呢d寸女俾人征服嘅感覺 妝方便就濃dd 但係冇卡粉或者too much。 照片就值得參考嘅 但係見到真人都冇失望 年齡我估20尾啦
sophie 呢就鄰家d 好似岩岩開始學壞嘅感覺 身材就比barbie各讓細d 但係唔會覺得窮乳 比例唔錯 照片之後睇返都有7-8成嘅 年齡我估20中?

b: barbie應大得大 有前有後 但係唔算骨感 同埋真胸 手感幾正嘅 胸型好看 同埋皮膚堅滑 其實兩個都係
sophie 雖然身材冇barbie咁震撼但係 整體 比例好好 胸嘅size同佢瘦d嘅身材好夾 同埋配合埋鄰家feel 我都幾鍾意

s/a:哩個重點啦 barbie知道我講廣東話就當然會配合啦 開始有問候吓 今日點呀個d 但係一除完衫 就細細聲係耳邊同我講“咁今日就等我地揸乾你“ 我諗正常男人遇到咁嘅情況腦裡已經有無限嘅幻想 XD 好咁我哋開始當然要洗吓啦 唯一不足係shower吾係好夠位只能有一個幫我洗 但我相信如果request佢哋應該都會迫少少入埋嚟嘅. 正常有Bf2 wf 之後就Sophie攞住毛巾等幫我抹身 。 呢道我真係幾likey 感覺好似女友同閨物服侍嘅感覺 呀呀呀吾係!應該係女友閨物同閨物個friend既感覺。可能我想像力比較豐富 但係成程用哩個方向去享受我覺得好正 。 洗完當然就係上床 表現啦 我多口問左句有無制服? 佢地都好配合 即刻變身一個學生妹 + 一個空姐 嚟服侍學生妹 barbie真係令我心癢癢 個件上衣透透地 包到果對d奶實一實 若隱若現咁 真係玩死 sophie個套衫就好似hea咗d 但係空姐裙真係好難say no  兩個之後輪流bbbj 其實真係各有千秋
可能我地都係講廣東話 成程barbie係做帶領果而個 佢地兩個 應該私底下都有d認識所以兩個配合得好好 有d輪住強姦我嘅感覺 中間有講有笑 兩個態度都好正
之後戴帽上陣了 佢哋問我想邊個先?我都係第一次有得咁揀哈哈 實在太難揀了 所以包剪揼 輸左既Sophie先 雖然佢喺瘦d 但係做起你都好正 但係呢場賽事MVP都係barbie 由傾計 到配合帶領 都做得好好 我一邊抽插Sophie barbie就好似dfk 錫暈我成身 玩到咁上下佢又系耳邊講返一開始個句 “依家到我抽乾你啦” 忍到我呢。。。 最終都系雙拳難敵4對奶 爽完就出左 因為今次想試新嘢 又想試真d所以 book左一個鐘 出完其實仲有時間 嚟多鑊 但系今次係relax為主 等於食間貴d靚d嘅日本餐 定食任食 就各有所好啦。 完事後兩個小姐姐躺在我懷裏傾下計咁 我自己真係好enjoy。 有d忘記咗係俾錢了事嘅感覺

damage 400x2 +少少tips 難得玩得咁開心

照片是真照片 有少許修改
兩位身高 5尺6 左右
冇咩肥肉

兄弟,請問Babbie是香港土生土長的香港人?廣東話有無口音?

佢話係香港住過咁囉 傾起計其實都9成Hk廣東話  唔好抱著陀地feel 純粹識廣東話 又幾玩得嘅心態就OK 㗎啦

樓主,請問Barbie 可以DFK 嗎?廣告介紹只說kiss ⋯⋯

读起来还是有点困难的哈哈哈,不过在努力学广东话了

dcrock777 发表于 2023-11-26 02:29
佢話係香港住過咁囉 傾起計其實都9成Hk廣東話  唔好抱著陀地feel 純粹識廣東話 又幾玩得嘅心態就OK 㗎啦 ...

現在真正陀地香港囡囡係多倫多巳經絕跡⋯⋯十幾年前有好多。