AZN747

搜索

Dora@Vip Spa

最近睇到做咗一段時間嘅Dora係廣告更新咗啲嘢,話佢含撚好犀利,同埋喺香港人仲識講廣東話,我去咗Vip咁多次都冇乜點留意到佢有返工,可能我去嘅時間佢就走咗,今次我就打電話預約,食咗午飯就入閘去撲嘢.
Dora 入到房就攬住我同我打茄輪,佢著咗一套黑色連身晚禮服短裙,show 到條長腿,如果著埋對黑絲就perfect啦. 之後都係例牌一齊走去沖涼,當然有順便含埋撚,Dora問我既然係Vip熟客點解咁耐都唔搵佢,我咪話佢返工時間我好多時嚟唔到,同埋網站話佢吹簫好厲害所以試嚇,之後Dora同我講咗好多舊陣時啲女,得半個鐘時間我都唔想耽誤咁多時間之後就即刻上床開波,喺張床即刻同佢玩六九互相口交,Dora啲含撚功夫都幾勁嚇,我條撚咁大同咁粗佢都可以嚇嚇深喉,真係唔係好多女做得到,以後又係例牌戴套吊西,一開始就男上女下,我就玩九淺一深,喺佢陰道口慢慢少少進入,Dora就話我好衰㗎搞到人好痕,原來佢最敏感就係陰道口嗰位,佢高潮嗰陣嗰西夾到我條撚實一實,係咁叫我老公好爽,我費事俾佢搞到我即刻射精,因為我仲想試下佢口爆,之後我就即刻拔套叫佢含我條撚,好快就射曬落去口入面,最衰佢就要吐返我D精出嚟如果吞埋落肚就真係perfect.

Face 6.5: Vip網站上嗰張相應該係佢真人舊相,身材都冇乜走樣都仲係瘦底,嗰樣就不過不失啦,有啲香港mk妹feel,勝在真係白白淨淨無整過容,經常都笑笑口,佢望落去應該大約二十尾

Body 7.5: 身材係高廋型,唐人女仔嚟講係算係好高嚇,腿長無乜肚腩,皮膚算白裏透紅,但對奶就真係細,但就無打假波,西毛就睇咗大陰唇兩側,但前面就留倒三角形,雖然都唔係咩新人,但個西窿算係keep到幾緊

Service 8: 整體上服務好有女朋友感覺,大家都係廣東話channel,同聲同氣,比較有親切感,做愛互動很有交流,叫床聲比較自然,仲會叫我老公好舒服可唔可以插深啲,無用到ky可能69奶西指插嗰陣時已經有天然水,雖然都唔係新女但佢個P插落去仲有壓迫感,下面仲識夾住我,也有可能我條撚又粗又大,射落去個口度嗰陣時,佢對淫眼望住我叫我快D射俾佢

Donation: 200 半粒鐘加40小費口爆

Repeat: Maybe. Dora 好鍾意吹水,同埋同佢做愛都好有激情,就係無乜奶俾我揸

thank you for the review. the web site has so many girls. I don't know who should pick?

是不是如果不付40就沒有口爆??

SPA套路多