AZN747

搜索

MiMi @ Vip Spa

可能年紀大咗,近排漸漸發覺成日都腰酸背痛,所以時不時都去啲正骨場揼骨,可能同某啲女師傅熟咗,有時都有意無意咁按我啲大脾罅位,搞到我扯曬旗但係又唔同我出火,咁冇計啦揼完就唯有去返老地方Vip吊西減火,打個電話去預約Cindy,但接線生話Cindy最近無返工,但係就有個好大波同好後生嘅中國女仔叫MiMi返工,咁就唔好煩就揀佢啦,廢話就唔多講喇,下面就係我對MiMi嘅賽後評論

Face 7 : 真人個樣同vip網站張相係相似,應該係係女係國內影嘅個人藝術照,整體望上去都幾甜美同可愛,長頭髮眼睛大大,幾耐看,年齡就應該係25-27歲左右,全套spa 嚟講都算後生

Body 8: 呢條女真係未見人先見胸,對奶係夠大應該有D級,木瓜型摸上手軟淋淋唔似打假波,全身有啲肉地,皮膚都算幾白同滑嚇嘅,大概五尺二時高到,屁股幾彈手嚇,陰毛剃曬,望落去幾有蘿莉feel,唯一有點唔好就係腳較短同大髀有啲瘀青

Service 8.5: 整體上服務係excellent, 入到房識得hug我一嚇先,唔使講自動就幫我除衫除褲,俾到我一啲東莞桑拿feel,例牌服務一齊沖涼,水中簫,奶西,接吻都有做足,可能最近打飛機打多咗比較難出,見吊咗差唔多20分鐘都出唔到,又唔想再加錢加時,咁就唯有自己快快打出嚟,佢話可以射喺佢身上我就當然唔客氣照做,今次算係幾特別嘅體驗

Attitude 8.5: 絕對係普通話台,廣東話唔太識,態度真係唔錯,吊佢咁耐,都仲冇黑面,有可能係新嚟態度仲keep到,仲識幫我除衫同褲,抵讚

Damage: 200 半粒鐘加20 小費

Repeat: Maybe , 仲有好多新女揀

DD cup? 個奶型態靓唔靓?

看图片是之前在 草莓店 做过的妹子哦。

25-27 is indeed quite young for spa

cy17520 发表于 2023-5-20 09:38
看图片是之前在 草莓店 做过的妹子哦。

女孩应该都是经常跳槽的,很多女孩都是换个地方换个名字