AZN747

搜索

Gina @ Vip Spa

今日兩陰陰,條撚有啲痕,本來係諗住搵性價比幾高同會識講廣東話嘅Barbie出火,但去到後前台話要六點後先返嚟,咁佢就介紹左一位新上班既韓國妹俾我,仲話要等幾分鐘就忙完,叫我入房等一吓, 等嗰陣時梗係要睇747啲報告同評論打發時間,韓國妹入到房,望落都算幾後生同好清新,中等身型偏瘦,微波,皮膚好Q白吓,既然條女都算比一般incall場大部分韓妹後生,同樣幾算幾靚,咁咪決定留低囉,大家各自各除衫除褲,之後我便問可唔可以一齊沖涼,佢話Yes,英文都算唔錯溝通係no problem.  沖完涼都會主動同我抹身,之後就叫我 lay down, 猛咁用條脷舐我兩粒乳頭,然後就同我kiss,有就問我 blow job 用不用套,我就話 no dom blow job.  條韓妹都唔知係咪好差鐘意吹簫,唔叫佢停都唔肯停,俾佢吹成差唔多七分鐘,之後佢就換套同我玩觀音坐蓮,佢話鐘意狗仔式,咁大概抽插五至六分鐘就出曬啲子孫液,完事後當要離開的時候,前台話Gina仲有個姊妹叫Yuna,都係新來同一日返工,經我目測後,佢對波比Gina大好多,但個樣就Gina靚啲,給我些辦公室女孩feel

Face: 基本上就係同網站上廣告照片一樣,真人眼睛幾大,塊面都幾尖,應該無整過容,目測唔會超過27歲,以韓國妹標準嚟講算年輕

Body: 應該五呎三至四吋高,全身沒什麼脂肪,又不算十分瘦,條腰算幼冇肚腩,對波唔大,兩粒乳頭幾粉同細粒,特點就係啲西毛剃得好乾淨,我都忍唔奶佢個西幾下

Service: 服務都同很多incall韓妹都差不多,有陪仲涼,唔帶套吹蕭,濕吻,可以玩六九,英文比一般Kimich妹好,可能真係喺度讀過書

Price: 三十分鐘 $180+$20小費

總結: 喜歡全天然算後生既白虎Kimchi可以一試,如果要大波既就揀第二個

Thank you for your review.  In the one photo it shows her left leg by her knee looks disfigured, is it the camera optics or has her knee area been damaged / scarred?

感覺VIP這段時間女孩質量不錯,我上周末去的,完事后看見另外一個女孩子也很不錯,不過沒來得及問名字。

She is daisy from BH

Emma, Gina, Yuna. VIP三套娃,我的最爱。

三个韩国的哪个最好看?

极地苍狼 发表于 2022-2-23 10:16
Emma, Gina, Yuna. VIP三套娃,我的最爱。

How do they compare in looks and service with other agency K-girls?

i knew it! i saw her the other day and i was like she looks so familiar, thanks for confirming

Yuanfen 发表于 2022-2-22 21:11
Thank you for your review.  In the one photo it shows her left leg by her knee looks disfigured, is  ...

I didn't see any injuries and scars on her knees during the session.

If she is Daisy@bh, then it is not a bad meal. She allowed DFK,DATY,69,SF2 while she was there. Hope that she still offer these in spa. Maybe visit her when have time