AZN747

搜索

April @ Babyface

老死介紹我April 值得試, 於是星期六打去book appointment, 2點幾打去, 接線生話5點才有空, 當時放棄了, 晚點再算. 4點再打去book, 點知又要等到晚上8點, 最後放棄了.到了星期一再試下book, 那天比較容易, 1book就OK了. 地點在Hwy 7 warden, 拿了buzz code立即上樓.

上到去, 一開門見到April, 沒有走的理由, 完全是我杯荼. April 屬鄰家女孩型, 絕對後生嫩口, 20歲頭, 165cm高, 長頭髮, 無紋身,清純型, 皮膚很白, 我老死說有些babyfat, 但我又唔太覺, 我接受到, 個胸有B級, 亮點是有一排整齊潔白的牙齒. 全程用普通話溝通. 30分鐘$200算是頂級了, 如果以她的質素, 在其他店很多時無30分鐘, 一起跳就是45分鐘了.

從入單位到進浴室, 全程都少交談, 有點兒cool, 不知是否晚上或她太累, 不過到了shower時候, 就開始找到話題和共通點, 混熟起來, 所以April都是屬慢熱型. 洗澡技巧一般般啦, 唔係熟練型, 無WF, 不知道是忘記了還是怎樣. 上到床, 第1個感覺是張床偏硬, 我比較喜歡軟一些. 如果你是屬於床上主動型, 你會享受多點, 服從性和配合度高. 前戲由她主導, 技巧一般啦, BBBJ唔錯, 吹的時間很長而且舒服. 過程中, 用了幾個姿勢, 個人覺得狗仔式比較好feel, 下面很窄很緊, 水多, 很有反應(你懂的).

總結, April 絕對後生嫩口, 樣唔差,夠清純,  但服務如果你要求東莞式服務就絕對不是那回事了.

$200 / 30分鐘

網站照片無參考價值

这妹子跟照片不一样,阵容有点整的太厉害了

给daty么,瘦不瘦

我無要求DATY, 所以答唔到你.