AZN747

搜索

對荷蘭改觀吧 亞裔美女「0cmspring」

依家講起荷蘭,大家都會諗起一個令人生厭嘅人,連帶對個荷蘭呢個國家都好似有啲反感,但其實荷蘭係一個好國家,唔單止風景優美,更能夠培育出一啲非常優秀嘅人材,好似呢個「0cmspring」就係啦!

大家或者記得上年我都介紹過一個喺荷蘭長大嘅亞裔女仔「Vyvan Le」,呢個「0cmspring」就係佢嘅好朋友,好到如果你為咗睇佢啲靚相而畀錢去Subscribe 「0cmspring」個Patreon,佢係會送埋「Vyvan Le」嘅相!咁做得好朋友,大家影嘅相尺度都差唔多,明顯係亞裔血統(我相信係越南啦下)嘅「0cmspring」擁有外國女仔應有嘅身材,而且喺外國文化嘅薰陶之下非常大方,雖然塊面略為有啲包,但依然係值得大家關注。據講佢個Patreon理應仲有「NSFW」嘅內容,呢層就等大家自己發掘啦!

vyvan le is her sister...even hotter !!!

似东南亚人 单身波波系欧美级数

貌似混血女 不过确实很美

混血很多都是很漂亮的~~