AZN747

搜索
楼主: 总吃不饱~

Maisy @ Dream4U

makycake23 发表于 2019-12-14 12:22
颜值呢,和niki maisy 这种是差0.5分还是差1分选手 哈哈,

咱两的审美……我不敢说你心目中的分数

Ceci是小鹅蛋脸

总吃不饱~ 发表于 2019-12-14 14:18
咱两的审美……我不敢说你心目中的分数

Ceci是小鹅蛋脸

就按你的打分来算呗,好看不好看

总吃不饱~ 发表于 2019-12-14 12:00
你应该喜欢Ceci那种类型的,又高又有胸
Hey bro ya she’s good I had a good time with her but maisy and Bambi and niki are all good I’m just rotating around. I think maisy and Bambi suits me more they are more capable of taking a good pounding from me. Ceci couldn’t do doggy long and asked to switch because too big and deep and niki missionary and doggy complain a little too said too big and hurt or maybe she just no in the mood or she just doesn’t like me who knows. But without doubt Ceci has best body from current line up. And all have pretty good face but I’m more 网红 style kind of guy so I repeat niki and maisy most currently

makycake23 发表于 2019-12-14 14:43
就按你的打分来算呗,好看不好看

Ceci is pretty, and very friendly and nice body. Just go won’t regret. If regret think of it as charity and walk away

Lambo670 发表于 2019-12-14 19:59
Ceci is pretty, and very friendly and nice body. Just go won’t regret. If regret think of it as c ...

will try, lol

Lambo670 发表于 2019-12-14 19:57
Hey bro ya she’s good I had a good time with her but maisy and Bambi and niki are all good I’m j ...
我的天哪,我之所以认为Ceci适合你,是因为她高,相对阴道比较深,能承受高大的男人,而Niki、Maisy太矮小了,我有时会担心她们被玩坏。

接盘侠 发表于 2019-12-12 14:43
总感觉不饱总是一个被嫖娼耽误了事业的小说作家

在很多报告里,都插入过些典故,可惜没多少人注意到,
大部分人还是喜欢,黄的淫秽露骨的那一部分
寻欢报告出我辈,一入青楼银包催。黄图淫液谈笑中,不胜今宵与人睡。

总吃不饱~ 发表于 2019-12-15 10:16
在很多报告里,都插入过些典故,可惜没多少人注意到,
大部分人还是喜欢,黄的淫秽露骨的那一部分

不饱兄啥时候出kelleth的报告,期待你的小黄文

荒原狼 发表于 2019-12-15 17:25
不饱兄啥时候出kelleth的报告,期待你的小黄文

同期待Kelleth

我揣摩了很久啊  maisy的所有报告我都看了  我个人胸控 对形状和大小都很挑  但是看完报告依旧不知道是不是我的type

Changsha师傅 发表于 2019-12-15 21:23
我揣摩了很久啊  maisy的所有报告我都看了  我个人胸控 对形状和大小都很挑  但是看完报告依旧不知道是不是 ...

我也胸控,哥们去试试看Bambi或Ceci吧。

Changsha师傅 发表于 2019-12-15 21:23
我揣摩了很久啊  maisy的所有报告我都看了  我个人胸控 对形状和大小都很挑  但是看完报告依旧不知道是不是 ...

如果你很挑,Ceci我都不建议你去,但是看到你报告里都是快餐档,那你又有什么可挑的?400你挑600你挑,160的就不挑了?但是我个人认为至少Ceci年轻,是可以在阳光下日照“日”穿的那种。