AZN747

搜索

Miki @ Sweet Spa

上週和位狼兄在16th/Woodbine 海裳吃晚飯,看了個波濤胸湧性感美眉穿了黑絲短裙在旁邊進餐,突然間春心蕩漾,精蟲上腦,小棒子漸漸漲大,便立刻靜悄悄和我那位狼兄說要去出火,按門鈴後,有一位著住件超短露西牛仔褲,波大蘿大,同有少少baby fat 既年輕靚妹開門給我們, 自稱叫Miki,其實見到佢個樣同佢對脹卜卜 的大波, 已經開始扯旗, 我便同我位狼兄說不好同我爭這個女孩,他很識趣找了另外一位,但都算後生的女孩進房, 後來聽他說名字很像叫Jenny,服務都吾錯,在大廳聊了一會,Miki便笑淫淫拖住我手入房去仆野。

入到房都係例行沖涼洗乾淨小弟弟,之後同我用毛巾擦乾全身,再之後我就一路同佢打車輪,一路同佢玩剝光豬,摸左一陣,發覺佢皮膚除左白白淨之外,都好滑手下,再揸下對波,除左大之外,都好有彈性,兩粒Lin 頭大小適中,仲好粉下,都忍吾住啜左幾嚇,再探下路,是留有陰毛,摔下陰核,小妹妹開始有些濕濕地,然後我叫佢用下面磨我屁股,再用對大波掃我肩,背,腰,同我肛門口,掃下掃下,我細路開始漲大頂住張按摩床,我話要反轉身,之後Miki 再用對豪乳掃我胸口,再夾我條大香腸,最頂癮係佢用佢粒粉紅乳頭磨我龜頭,好Q high ,然後再用條脷從袋底舔到龜頭,輿奮到已有半透明液體滲出,我知再不上套便會俾佢口爆完事,上套後立刻用狗仔式拍佢大屁股,然之後係坐蓮,最後我分開佢雙腿係甘猛插,佢小妹妹high 到收縮 ,我都受吾住也射了那已儲了一星期冇打飛機既濃又潔的液體.

Appearance:  廣告照是她,但有P過,沒整過容,歲數不會超過二十七,Spa 少見的年輕女孩,皮膚白裏透紅,由其對眼好識電人,鄰家女孩型

Body: 十分高挑,有五尺六吋,一百一十磅,衣著一件tight tees和一條短到露西邊的牛仔褲,天然C 級胸好有彈性,屁股又挺又大又多肉

Service: 按摩,夾腸仔,波推,非環保吹,水簫,全餐

Repeat: 都會既,如果經過附近,畢竟她樣貌身材絶對有公寓女孩的質數

Where is this place?

[Appearance:  廣告照是她,但有P過,沒整過容]

I couldn't find her photos on AZN747 ad....... where were they?

lemon6688 发表于 2019-11-1 21:44
http://www.azn747.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=47017&extra=page%3D1

If he cannot find such the ad, obviously he expects to be "fed"!   

这个女是我在lovebabyvip体验最差一个。。详情就不说了。就当我花钱买教训。。