AZN747

搜索

Kathy @ Moonwaiting

朝頭早見到MW site有新女到步,話係學生妹兼職,5點幾打電話過去話要9點先至得閒,去到現場靚女話一路響度訓覺倒時差 What the hack?????anyway啦 入正題

F  5.5
唔驚艷 唔難看 目測27 28到啦 拒話自己24學生妹 我選擇相信 入們個陣時覺得視覺比較無感 hao尾越看越順眼 幾似我個friend

B  5.5
less than 160cm 可能158掛唔知 close to B cup 波波天然軟軟地 不過無係特別挺 brown葡萄 唔係特別敏感 都係至鍾意我個Chloe雖然拒走佐喇已經條腰好幼 patpat幾唔錯 少少baby fat 有厚度我中意  thick bush 估計有110lb 斷估jie 健康小麥色皮膚 深色鮑魚 冇乜contaction

A  n/a
英文溝通冇問題 個人幾nice下

S  0
BBBJ冇深度 蜻蜓點水錫兩野jie 冇DFK 亦都冇LFK 唔脾DATY 係喇!咩都唔脾! 個人完全冇問題 尊重拒概選擇 由頭到尾一個pose冇換過 錫我nipple個陣時差D成個nipple同我咬落黎 痛

Damage 150 hh
Repeat 應該係no, depends, 無知

算是第一個吃螃蟹,分分鐘踩雷,不過結果都算係幾滿意lo 感覺拒係新手lo 鍾意玩學生妹可以搵拒 拒話之前冇客可以脾到拒高潮,我係第一個 講真我覺得拒太過sensitive,懟一野就有反應,卒兩野就出水 5分鐘未到就高潮 唔知點解 學生妹加一分(我選擇相信)有高潮加一分 高潮冇水減一分 唔脾錫減一分 唔脾daty減一分 高潮個陣時抽筋反曬白眼加倆分 敏感加一分 事後讚我犀利加100分 講真真系拒自己太敏感喇 可能係就黎來M先至咁敏感掛 唔知 冇乜點哎或者是唔識哎 anyway啦 開心至緊要

唔識讀廣東話文章概朋友自己搵人翻譯下啦

爭D唔記得點評相片 相片完全冇參考價值 冇露臉 即使係真人相片亦都冇參考意義 真人肯定冇相片咁高 155-158掛我估 髮型幾準確

識讀也睇到眼花,又錯字,拒應寫佢,脾應寫俾。
又沒標点符號。

kikikinming 发表于 2019-8-7 15:28
識讀也睇到眼花,又錯字,拒應寫佢,脾應寫俾。
又沒標点符號。
好多D字唔識點打 冇計喇

PandoraGirl係咪唔開喇???舊年好似去過一鍋,依家搵唔到個website喇

Bigbigjack 发表于 2019-8-7 15:47
好多D字唔識點打 冇計喇

PandoraGirl係咪唔開喇???舊年好似去過一鍋,依家搵唔到個website喇

PG早就沒有了. Website也關掉了.

其實所有的大店都在這裡登廣告. 如果找不到廣告即是沒開了. 所以不必要問的.

So funny about your scoring!
Interesting writing, not boring at all!

唔知点解阿Kathy依家唔做喇,都几失望,如果系我噶评论导致她离开我郑重道歉。
讲真成个section几开心好满意,如果唔系都唔会出报告lo