AZN747

搜索

菲紅 @私做

一個慘痛的經歷。本來唔想講但真係唔希望咁多人受害。首先打電話去問,佢話明照片係本人,後來聽到係birchmont同Sheppard 個condo都已經開始擔心。但自己衰on9,仲有少少冀望,我要求唔高只係希望果張係佢十年前影嘅相我都仲可以接受,首先一個大約接近50歲的大媽開門,我本能反應馬上走,但俾佢叫住話里面有條女好正,望左一眼有個三十歲左右的不過不失,心想反正黎到食左先算,點知中囇招,條女見光死都算,一插入唔到一分鐘就就好似人肉錄音機咁,不停話快點、大力點、射了沒有?還沒射?結果冇囇feel,我從沖澡到做完不到8分鐘破左自己個歷史紀錄。下次都係搵返d有信譽嘅馬房。里面有兩條女,我唔知自己食左果條女叫嘜名,反正同照片差好遠,加上太慘痛我當時只想早d換衫走人。忘記左問佢個名。除左個樣有5分其他真係唔知點俾分,Sorry.

同情楼主一分钟。我今天也去问了。还好没去。看她的照片真的有冲动。不过想想应该是假的。现在到处都是雷啊,

谢谢排雷, 最近私做的太多。

R.I.P 多謝排雷.

私做能在及格线以上就不错了

多謝師兄提點, 最近去咗兩次果頭都即刻掉頭走!

哈哈哈哈。我上次发贴讲,去左搵Tiffany,由入门开始,到最尾出门口,总共廿二分钟度,觉得自己好惨。今次睇楼主仲惨过我3倍。都系多谢楼主帮手排雷。辛苦嗮

去Asb找Vera和inhouse找jiajia,Maggie, xindy包没错,错,不會踩雷

谢谢楼主排雷。。大家注意了
http://www.azn747.com/bbs/forum. ... &extra=page%3D1

根据这位美丽的飞鸿美眉介绍。

性格温柔体贴,口技包你满意,身材丰满,皮肤白皙,正宗莞式一条龙服务,想要你意想不到的感觉,亨受你没亨受过的口技,相信我哥哥来试一下不一样的感受!
身高 1.63  胸围 34D

我相信以上全对不上。她的收费不高120 hh。但据你的包胶好像赶客多些。这个嘛..不像生意之道也。往后也要小心她改名重来。