AZN747

搜索

MoMoKo @ LoveBaby

今天打電話去LoveBaby ,接線生話有個新黎嘅中國學生大波學生妹叫MoMoKo上班,我在McDonalds食完lunch後便去睇個究竟,去到LoveBaby 大屋後,一個著住件sexy白色喱士睡衣的小妹妹開門俾我,佢波大蘿又大,皮膚都係白裡透紅個隻,同埋有少少baby fat,一睇個樣就知係靚妹黎,保守估計吾會超過25歲,之後MoMoKo笑笑口拖住我手入去主人套房,咁梗係去撲野啦。

入到房都係例行互相洗白白,我要求佢用對大波幫我擦背,過程都好爽吓,攪到我細佬扯行旗,之後佢同我用毛巾擦乾全身,再之後我就一路同佢打車輪,一路同佢玩剝光豬,摸左一陣,發覺佢皮膚除左白白淨之外,都好滑手下,再揸下對波,除左大之外,都好有彈性,兩粒Lin頭大小適中,仲好粉Pinky 吓,都忍吾住啜左幾吓,再探下路,摔下佢陰蒂陰核,小妹妹開始有些反應開始濕濕地,然後我叫佢用佢下面磨我屁股,再用對大波掃我肩,背,腰,同我屎眼,掃下掃下,我細路開始漲大,我話要反轉身,之後佢再用對豪乳掃我胸口,再夾我條巨龍,最頂癮係佢用佢粒粉紅乳頭磨我龜頭,好Q high ,然後再用條脷從袋底舔到龜頭,輿奮到已有半透明液體滲出,我知再不上套便會俾佢吹曝,帶左雨衣後即刻用狗仔式拍佢大籮友,然之後係坐蓮,最後我分開佢雙腿係甘猛插,佢小妹妹high到縮下縮下 ,我都受吾住要射精,佢幫我除套個陣,讚我點解可以射左咁多精,因為小弟有一個星期都無打飛機同做愛,臨走個陣,碰到老闆娘買紙市過黎,傾左幾句,佢話過幾日仲有兩個新學生妹黎返工,一個係祝昇cbc,另外一個係中國留學生,仲叫我可以係Lovebaby 網站睇相同上班日子。

Face: 年紀二十三四左右,皮膚又白又滑,對鳳眼識電人,鄰家女孩型

Body: 五尺七吋,一百一十磅,天然C級胸好有彈性,Pat Pat好多肉

Service: 夾腸仔,無套吹蕭,kiss,做愛

Price: $160

Repeat:會既,真係天然大波,又後生,又係點心,又只收百六蚊既女孩在市場上唔多

这个点心看起来还不错哦。谢谢分享

这家店得客评不多啊。有去过得说道说道。

我見到簡介同照片,完全 FIT 晒我要求嘅標準,上下即刻流哂口水。等我揾幾粒精彈先,然後去屌鳩佢!

看照片$160,可吃,但真人的様和服務不知會否一様

这家有意思,上面写的好几个location都是在Spa啊

看来楼主是这家店的代理