AZN747

搜索

Yumiko @ LoveBaby

係呀,今次又係LoveBaby食左件筍野,但係今次吊西經歷發生係烈治文山一間雙車房既豪華大宅。前幾日在lovebaby網站睇到話有件學生妹六月七日第一日上班,睇相認真吾錯,絕對可以一戰,放了工後便打電話預約,看見真人後,第一個感覺依個女仔有D似TVB女星沈卓盈,穿了件連身V型長裙,頭髮留到好長,皮膚好白淨,都係典型靚妹仔look,上到二樓的主人套房,看見有兩張床,有一張是放了她的衣服和底褲,可能個張床是她睡吧,除了衫褲入到套房厠所,見到有個Jacuzzi,直立花灑是全新的,設備環境真係比其它House的車房好不少,沖涼其間便同Yumiko吹吓水,佢係識講廣東話嘅,係廣州順德人,九六年出生,她解甲後,我對眼一直離吾開佢胸前兩團肉,是我最鐘意既木瓜型大奶,佢話係天然D級,一手揸落去都好彈手吓,全身皮膚真係又白又嫩,下身係剃了陰毛,沖乾淨身後,我地兩條肉蟲便走到了床上互相愛撫調情,可能佢都係講廣東話,大家都十分有feel,我訓係張床後,佢用條利舔我全身,我條賓周同舂袋係佢主攻對像,係咁又奶又含成十分鐘,完全無嫌棄條臭撚,之後便上套做愛,首先我將佢兩隻脾分開,用我龜頭磨擦佢粒小豆豆,吾夠一分鐘佢就不停咁呻呤,話快D俾我啦,我見佢妹妹開始有D濕濕地,便一下大力插落去,其間佢申手叫我一路插一路搓佢粒陰核,仲話好爽,男上女下都插左幾分鐘,佢突然叫我企起身,用狗仔式吊佢,仲喊住叫大力D拍,真係淫娃一名,便應佢要求好大力吊佢個西,可能太刺激既關係我好快就出左貨,臨走前我都忍吾住再揸佢對木瓜奶幾下。

Face 8:  九六年出生,有D似TVB沈卓盈,長長曲髮,瓜子臉,係Pacific Mall見到
會翻轉到望個種靚妹

Body 8.5:  163~165cm,100~105 lbs, D級木瓜巨奶,粉lin,PatPat有肉,無肚腩,全身好香

Service 8:  環保吹,愛撫,kiss,女友feel愛愛

Location 9:  Richmond Hill 豪華大宅,主人套房十分寬敞

Price:  160 半小時  超值快餐,百六蚊有條二十三歲大波靚妹吊,無投訴

Repeat:  Yes

相片和真人有幾成相似?

豪华大宅是condo or house?

lowerpoly 发表于 2019-6-8 16:13
相片和真人有幾成相似?

相片是Yumiko本人

I found her yesterday. This is true she likes 要求好大力吊佢個西,木瓜型大奶天然D級. 我吊佢個西 around 15 mins no stop. She rushed me cum fast. But I cannot control. The one thing is not good about her teeth she smokes a lot in front of teeth look very darkness. The age around 25 to 27. Location is very good.

这豪华大宅里有多少MM?
jacuzzi不用实在太可惜了!|
按楼主描述在国内应该有工龄了

密码码 发表于 2019-6-9 19:20
这豪华大宅里有多少MM?
jacuzzi不用实在太可惜了!|
按楼主描述在国内应该有工龄了 ...

没有留意其她女孩,只預約Yumiko,只有半個鐘budget,吾夠時間用Jacuzzi 有。

3927 发表于 2019-6-9 13:43
I found her yesterday. This is true she likes 要求好大力吊佢個西,木瓜型大奶天然D級. 我吊佢個西 aroun ...

嗯,这回复对预约较有帮助

Yumiko@ Love Baby

每次出動前都會查查市況,而每次查完TDL又會多一兩個選擇,沒完沒了⋯⋯ 本身想再試 Tiff ,睇吓佢上咗樓之後會唔會再好d,但係人就係禁衰想試新嘢。約時間十分簡便,到了一開門係一個 F:8 靚女,望落真係有點混血兒的感覺。佢冇問我先攞錢,但係我已經方失失比咗錢佢先。我係第一次一入門就比多$10 tips。她說她剛剛洗過澡,無啦啦冇咗SF2正常既我應該會炸型,但係佢站在浴室門口等我出嚟。我行出嚟時佢眼金金噤望住我細佬重同佢傾計,我真係覺得佢好cutie,完全冇想同佢計較既感覺。跟住我乾身時佢跑咗出去,一邊走一邊話:「我怕羞」。實在可愛,真係有少少和女朋友嘻氣既感覺!讚
回到床邊,佢叫我埋位準備享受佢為我安排既節目。一開始便BLS和BBBJ了一段時間,沒有那些想盡快吹硬便想上套的感覺。她是環保份子,但是沒有daty 。到她幫我上套之後突然問我一個很有趣的問題,她說:「你係唔係嗰d好耐嗰d人」。我笑住答佢:「等陣妳咪知囉,如果妳都抒服我咪耐d囉⋯⋯」跟住她坐了上來很賣力地 CG 了一會。然後突然停了,拖住我隻手落床,原來佢想要玩站立doggy。我用相手攞住佢對嘢係噤切,正!回到床上再 mission 佢一輪。除咗同條女,好耐冇試過玩到大汗疊細汗。完事後她跟我講:「我要死啦!Bye bye」

Face: 8 個人感覺 Tiffany 靚少少,但肯定是靚女!同我一樣顏控既狼友應該不會失望

Body: 8 皮膚滑滑,我最喜愛的竹筍波 (perky tits) 已經冇得輸。 應該有33C,全天然

Service: 8 好識搞氣氛,冇冷場

Attitude:8 女朋友感覺很重

Sat:8 好耐都冇試過走咗之後有回味感覚
R: Yes

密码码 发表于 2019-6-10 20:46
嗯,这回复对预约较有帮助

lovebaby 我忘了,上次谁推荐我去了