AZN747

搜索

Tiffany/Yuki @ LoveBaby

Tiffany:

上個月在Sweet Spa 找了Tiffany 已比佢美麗的臉蛋深深吸引住了,得知她去了condo 上班心裡便想著在彈弓床上和她再大戰一番。
正好上周沒事幹,便打電話 book 個好時間去吊西,公寓就在天仁茗茶旁邊,泊車後走過去都不用一分鐘,十分方便 ,上到penthouse 單位後便輕輕敲門,Tiffany認出是我便給我一個情深擁抱,入到主人套房是帶有獨立厠所的,我便開始慢慢一邊kiss一邊幫她剝光豬,之後便一齊洗白白,最驚喜是有水中蕭,她在床上十分主動,不斷在挑逗我小弟弟,其實只是看她靚樣就已經扯行旗了,她的深喉吹功十分厲害,有幾次差小小俾佢吹爆,到戲肉愛愛依部分,我最鐘意係男上女下式,因為可以睇住A貨張天愛靓樣黎吊,之後便轉做狗仔式,條女腰幼羅友大,雙手揸住佢條織腰吊起上黎都係拍拍聲咁響,差吾多要射個下我就蚊套將我條撚塞入Tiffany個口,將我D又濃又潔既精蟲射入佢個口入面,睇住靚女做口爆,感覺真係爽爆,下次我可能試吓顏射。

Face 9/10:  翻版張天愛,十分有明星氣質,年紀唔會超過二十五歲,眼睛好大好水旺旺,長髮臉尖尖

Body 8/10:  苗條身型,皮膚算滑年輕嘛,對波大小適中,腰十分幼,籮友又大又多肉

Service 8.5/10:  有深喉,水肅,口爆,DFK, 六九,愛愛

Price:  $220/45 mins + $30 口爆

Repeat:  是今年做過既女孩當中最靚既一位,服務態度又好,性價比好高,绝對會翻焯

Yuki:

過左幾日,接線生話有件後生學生妹Yuki返工收百五蚊,反正吾貴便去試吓。條女幾高有些少baby fat,長髮清純 look,重點係佢心口兩團肉,睇落已經想啜佢對大奶,一齊沖涼當然吾少得,都係佢洗我條Jer我洗佢塊西增加情趣。上到床第一時間緊係玩弄佢對36C純天然真波啦,又揸又啜都有五分幾鐘,之後我條tongue就向下移直搗黄龍,便慢慢奶Yuki個西,奶奶吓係有D透明液體漸漸滲出,之後便叫佢幫我含撚,我左手摔佢粒陰核,右手就搓佢粒因興奮後充血既大Lin頭,條撚俾Yuki含得好能硬便快快上套插西,一開始玩坐蓮再黎狗仔最後傳教士就射精,今次狀態一般,插吾得幾耐就忍吾住出貨又有可能Yuki個西收得緊所致。

Face 7.5/10:  樣貌同Tiffany比係有些距離,後生都係吾會超過25歲,全天然無後期加工look工,長髮乖乖女型

Body 7.5/10:  身型同對波都較Tiffany 大,36C 真波又大又挺,Lin 頭大粒都幾好啜,PatPat 又圓又多肉

Service 7.5/10:  比較女朋友式的服務,沒Tiffany 般主動,但都有親嘴和吾帶套吹

Price:  150/30 minutes  這價錢吊到過大波學生妹算是超值

Tiffany  带套吹

这Tea828的另个钓鱼网站吧

这个像是VIP spa出的车房吧

xzpkpower 发表于 2019-6-5 09:05

所以嗯﹐選美場實際上可以當做VIP Spa的當值表來用﹖

带套吹没有sf2,颜值还可以但是没有说的那么高,年龄大概小30

xzpkpower 发表于 2019-6-5 09:05

vip spa, sweet spa和love baby都是通的

还可以  不过没那么好

年龄不超过25。。有这么高分。。。。还是要带套吹。。。有点好奇了

Tnnnnny 发表于 2019-6-5 12:26
带套吹没有sf2,颜值还可以但是没有说的那么高,年龄大概小30

层主去的真快
广告是参考照,这报告跟广告口吻差不多
看以前SPA的报告也是蛮夸张的

密码码 发表于 2019-6-5 14:44
层主去的真快
广告是参考照,这报告跟广告口吻差不多
看以前SPA的报告也是蛮夸张的

半个月前去过,中等偏上,并没有报告说的那么好