AZN747

搜索

先Like為快! 滄海遺珠台妹雪倫

為咗每晚寫啲女過你哋睇,我當然花咗好多時間喺IG呀、討論區搜尋世界各地嘅美女,而如果你問題呢個工作最令人開心嘅部份,其實唔係成日可以明正言順(至少我係咁認為啦)睇靚女,而係當你搵到啲明明係靚女,但唔知點解冇乜人知、冇乜人Follow嘅滄海遺珠,你就會覺得喺睇女呢一行,已經進入一個新嘅境界!而以下呢位台妹雪倫就係我近排搵到嘅一粒遺珠啦!

呢位雪倫半年前開經營自己嘅IG同Facabook專頁,但到依家佢都只係得唔夠1000個Followers。外貌黎講佢生得白白滑滑,眼大大、咀細細,吹毛求疵可以話佢有啲包包面,但換個角度黎睇又幾可愛呀!最重要係佢睇落清純可愛,但影啲相都唔係善男信女,半裸上陣、露點上鏡通通都有,就係唔知點解冇咩人知咁!所以你依家去Like佢個IG,唔係因為你好色,係因為你係個仗義嘅男人!然後到佢有日紅起來,你啲唔知頭唔知路嘅朋友喺個Group到Share返佢啲相畀你,你就可以自豪咁講:「老早就Follow咗啦!」

人仔細,奶仔大!  

SHINE MY EYES