AZN747

搜索

Love @ VVIP SPA

近排返工好大壓力,星期五晚就去左 VVIP 出吓火,消消氣,入到去都有六至七條女揀,我黎係想要件後生既,見到有件長頭髮啡毛妹幾瘦又好索吓,行路又扭波扭pat,睇落好似淫到出汁,幾啱胃口費事煩就捉左佢入房玩.  
係房間已經等吾切幫我除哂衫褲,然後再同我來個法式濕吻,我都好自然幫佢剝光豬,Love 啲皮膚好白摸上手又係好Q滑,對波揸上手剛好大細適中,pat pat 吾係好大,條腰就好幼下係完全無肚腩肉的。 差吾多佢就推我到按摩床用個嘴 kiss 我全身,有D似所謂東館式服務只係差左未錫腳指,Kiss 到咁上下佢開始落些油係對波到同我全全身推油,再同我玩夾賓周,之後又同我吹左好耐,做個陣都好識呻吟,下面幾緊吓又會好自然收縮,可能我技術好啦,幾個positions就交貸了,全程條女都係笑容滿面,好識講野,同佢做真係好Relaxation,總之感覺係俾我沒白花錢,臨走時Love 再同我打車輪一下,再依依不捨同佢 Say Goodbye.

樣貌身裁8分: 大約20-23 years old,化左淡妝,好靚女有D網紅Feel紅, 細細粒容易食,波size有b同c中間,腰同腿好Q幼,skin 好 smooth 好白,全身無乜脂肪.
服務8分:  十分nice同friendly ,全程玩逗我開心,正常spa式服務全部都有提供,有濕吻同加錢可做特別服務
價錢: Total $180. 加$20做左D特別些少服務

加20就是環保吹啦
Love不錯。挺精幹的!

captainteemo 发表于 2019-3-16 11:23
加20就是環保吹啦
Love不錯。挺精幹的!

这还不如去店,spa光线那么暗,搞了谁都一样吧

密码码 发表于 2019-3-25 08:53
这还不如去店,spa光线那么暗,搞了谁都一样吧

很多店的房間也很暗

真的有光线,客人会跑光!呵
眼不见为…净