AZN747

搜索

Laura @ QQ spa

可能太凍的原故,今天的弟弟比平常硬…
凜凜寒風刺骨,令我想起韓妹的風騷蝕骨…
收工時間無訂位,大場飯堂都唔慌有位…唯有轉戰骨場食點心
醒起自從 QQ 搬家之後一直無再捧場,雖然好多豬朋狗友話比我知,新QQ 比之前玩得更放,我都未能抽空一試,今日就襯凍到硬硬地,搵條女溫吓大脾。
老闆娘一見到我,就好似他鄉遇故知一樣,不斷和我談及近況,當然落力和我介紹佢 QQ的盛大選美排場!
我於入門口第一間房大梳化聊天,之後老闆娘就安排佢注埸佳麗一拼進場,實行感受下皇帝選妃既感覺。
今日朕既運氣算不錯,總共有 6 位妃子注場,其中兩個比人點左燈,眼前就有四位比朕揀,仲要係兩件點心兩件泡菜添!
人生交叉點時間又到,眼前其中有三位顏值都不分上下,但每個都令朕雙腿中間的食指大動,一件長腿兩件大波…點揀呢…點揀呢?
最後喺呢個寒風既晚上,朕係挑選左位韓妃取暖,其餘兩位妃子只好帶著失望既眼神出房,但朕亦答應左佢地,過兩日會再去點佢燈~
其實朕今日揀韓妃並唔係無經過心思熟慮,雖然自上年開始多左好多莞式點心,出名服務好,花臣多乜都肯做。
但朕就覺得佢地既服待好多都只係留於表面,唔夠用心。但一樓一大場既韓妹,絕對係經過專業陪訓,佢地嗰種用心、用性去討好您既態度,真係唔係一般出黎撈既小姐可以做得到。
而且朕今日揀既韓妃 Laura 於骨場黎講算係高班,因為一睇擘就知佢係大場質數。
喺骨場食韓國菜雖然小左水中演奏呢 part, 但係就多左按幾下正骨既享受!

Laura 騎上到朕既背脊,堅係由頸到膊再到腰鍊左成十分鐘,等朕全身放鬆哂之後就開始對朕不規矩…佢十指溫柔的在腰間和背脊經掃,令朕全身騷麻。
再熟練地將朕既大腿擘開,雙手由股溝到袋底遊走,單手搓弄朕一對健康球,令到朕唔可以再平服地趴在床上…三腳架慢慢撐起下身,成棵連柄荔枝就展現 Laura 眼前…
佢一手輕劣整條莖,之後就將朕整粒荔枝放喺佢脷上面浪來浪去…一股暖流就由袋底傳到上個小光頭…
轉身之後,Laura 再由耳珠、到頸,再到胸前兩點…舔完一遍又一遍
然後重施故技,但今次係將朕粒荔枝整粒含入口中去傳送溫暖,當荔枝變暖後,整個袋袋開始回復鬆馳狀態…
之後 Laura 就開始展示泡菜最值得欣賞既環保意識,由底瀨到上頭,舌尖於頸位兜一圈之後就一口氣成條含入口中,每一下吞吐都又順又深。
而最頂癮既係 laura 不斷流露美味既眼神,搞到朕想一砲就口爆,等佢好味得黎又飽肚。
Laura 波型其實幾靚,但好可惜係人工僭建,佢其實本身都應該有B 級,但就加建到 C 級…所以輕輕揸佢面嗰浸,同真波無異,而且奶頭好尖,啜起黎好好反應。
上套之後佢一邊坐蓮,朕一邊玩弄和輕啜一雙乳尖,由於坐姿關係,佢迎送既幅度未能如深蹲騎乘般大,所以朕亦從中得到多些回氣空間。
但持久戰一向都唔係我強項,而且淫慾既韓妃又點會比我抽插得到喉唔到肺呢。Laura 雙手按住我肩膀,順勢就緊貼趴在我身上,佢由心而發於朕耳邊伸吟…
而舌頭就好像要將朕既耳膜轉穿一樣,搞到左邊全身都起雞皮…
韓妃腰股合一既沖擊,再加絕技 radio … 朕百萬既子孫軍終於受唔住刺激一湧而上,全力殺入韓國既深溝!

解甲繳付軍餉之後,見有小小時間,就再和老闆娘閒聊多一會,從中知多小小市場近況…
出門嗰時,咁啱撞見之前選妃中落選的大波點心,她向我拋了個媚眼,而我又再偷望佢對波一眼,我已經決定過兩日再黎寵幸佢!到時有時間我再為咁多師兄弟報告!

惡法當前,以上報告純粹吹水,如有相近享受,實屬師兄弟之福。

heard she can do duo with another korean mm, name is Amber

韩妹服务普遍都不错,但她们整容比较普遍,尤其胸人工的比较多

^$$$^ 发表于 2019-3-6 08:57
heard she can do duo with another korean mm, name is Amber

雙飛黎講呢...張床有 D 細