AZN747

搜索

Stephy @ Vip Spa

今日吃晚飯個陣,有一位豬朋狗友突然急call 話啱啱係Vip Spa焯左件港台混血既靚妹仔,個名叫Stephy,又新鮮,又嫩口咁話,仲要係第一日返工添,吾趁快食左條連僕野都吾差太識既靚妹就笨堝,條狗友最Q 知我口味,特別鐘意食D港女,搞倒我慶合合,第一時間打電話book 定個靚時間焯妹妹仔。

到左Vip門口,當然快快除禁鐘仔,等左陣,有條幾索,細細粒既女女開門俾我,佢話自己叫Nina,依件下次先啦,之後同條前台妹妹講約左Stephy,點知佢話仲係隔離房忙緊,甘為有去沖杯熱茶,再乖乖地坐係梳化到等啦,坐坐下,聽到D 幾慘烈既呻吟叫聲,前台話就咪係Stephy 係到叫囉,哇,聽Q 到我扯哂旗,玩左陣電話,Stephy 終於出黎同我say 個Hi. 第一眼望落去,條靚妹果然係後生,絕對吾會超過二十三歲,同一般港女一樣,都係高瘦微波型,佢染左啡色長頭髮,臉長長,有假哨牙,十分cutie,化淡妝,有戴眼睫毛,箸住件白色校服短裙,露左條黑色底褲同一對43吋長腿出黎,搞到我又扯衡旗,我個狗友friend 果然無老點我,依條女好啱我胃口.

入到房,第一時間攬住Stephy,上下其手,之後同佢玩剝光豬,再的佢同我一齊沖涼,這其間,知道佢原來係香港旅遊過來玩,點知吃喝玩樂太多,駛大左,要下海賺錢過聖誕同埋張機票錢. 洗完白白,我扒係張床,叫佢按下我腰同大腿,再和我玩波推,雖然無乜波,但勝在無打假波,技巧就真係麻麻,之後就鐋我條頸同lin 頭,再一路向下i親我小弟弟,她舌頭技巧反而勝她按摩十倍有多,同一時間我都搓佢下面粒小豆豆,卒卒下,越來越濕潤下,之後反轉佢身玩埋六九,我舌頭也跟住奶來奶去,水也越出越多,叫聲也越嗌越大,我想前戲都做夠啦,同Stephy講不如之後十五分鐘當我係你條仔甘做,三式過後,最後結果便給她坐爆,技巧雖然比其她女孩生疏,但勝在十分有男女朋友feel.  再沖第二次涼,得知她一月便要離開加拿大,上班的時間可能就只有兩個星期.

個樣: 二十一啐左右吧,十分典型的香港女仔MK 妹look,係太古見到,多數會返轉頭再望,面有D瘦同長,柒左啡色長頭曲髮,有假眼睫毛,下巴尖尖,但絕對無整過容. 樣貌絕對係我杯茶

身材: 大既168cm,100 磅啡,23 吋腰甘上下. A~B cup 波,淺啡lin, 吾知點解,Stephy 是上半身短,但條腿十分長

服務: 按摩,波推,口口,男女朋友做的壞事都可以,她說大家啱feel 口內爆發也沒問題

損害程度: $40 房錢+ $140 小費

返食: Stephy 只短做兩個星期,下星期會再食多次. 市場上,真正港女已賣少見少了

Stephy?好奇怪的名字。

rocus5 发表于 2018-12-31 12:11
Stephy?好奇怪的名字。

Stephy不就是邓丽欣嘛,可爱港妹