AZN747

搜索

一代童顏封胸!入江紗綾寫真引退

喺13年前,曾經有一個只有11歲嘅日本女小學生憑幾張泳裝照瘋魔整個亞洲,當年正值中國反日潮,有人用佢張相黎呼籲停止反日,就連日本都有媒體稱佢為「停止中國反日的美少女」。呢個女仔,叫入江紗綾,喺13年後嘅今日,佢宣佈「寫真引退」,從此豐胸做個演員。

入江紗綾由11歲就開始拍攝水著寫真,成為日本唔罕見但外國人睇落非常值得可疑嘅美少女「IV」偶像,而當年11歲就已經有F Cup嘅怪物上圍亦令佢一炮而紅,而隨年紀漸長,紗綾亦由一個學生妹變成輕熟少女,充滿肉感嘅豐滿身材更添風韻,雖然後期漸漸有「電單車化」嘅傾向,但整體而言都係非常吸睛,至今屹立於寫真界長達13年,總共推出超過40隻寫真DVD、十四本寫真集、亦拍攝過N個封面,絕對係一代肉感女神。

除咗寫真之外,紗綾仲參演過N個電視節目、劇集、電影,近年甚至有參加舞台劇演出。或者係睇到寫真以外嘅潛力、或者係因為佢唔想再性感於人前、又或者係諗住上岸嫁人所以要收「心」養性,但九月推出最後一隻寫真DVD《紗綾愛》之後佢就宣佈寫真引退,黎緊會專心演員工作。以佢嘅地位不愁工作,所有大家心裏大叫嘅「下海啦!」相信亦唔會出現,所以如果第時要再見到佢嘅性感演出,睇黎就要等佢接啲艷情片啦!

後期嘅胸真兇,但係腿亦特短。

係㗎妹嘅致命傷!

好像就是有点胖了。