AZN747

搜索
楼主: 密码码

Eva @ AsianSexyBabe

mmpleaser 发表于 2018-10-3 03:52
Looks like she is gone?

She had enough of this, I guess.

altabamba 发表于 2018-10-3 08:00
She had enough of this, I guess.

I never had her, so sad again.
Mr. Snowden said she is playing HARD TO GET, haha.

感觉这妹子也是我的菜,性价比高,颜值7.6?

头狼 发表于 2018-10-3 08:35
感觉这妹子也是我的菜,性价比高,颜值7.6?

你这冒泡吓我一跳^ 搞不好一出网评就被土豪同学包了勒,或是被MW面试挖鼻孔…哈哈哈.瞎猜的哈
这妹子的衣着品味几乎可以打趴d店女生,谈吐素质高,人也单纯,不过大哥得清醒点哈,虽然A店码价一向相当保守,但如果到F7.6眼前一亮那至少350+了。我对她印象非常好,是位佳人

mmpleaser 发表于 2018-10-3 03:52
Looks like she is gone?

Nope, still here. Only certain days available.
She is part time.

asuran 发表于 2018-10-4 00:14
Nope, still here. Only certain days available.

Good to know.
Then may be they should have a WAIT LIST for lining up for mm when she is on.  Do not need to waste travel time or wait time while on duty.

密码码 发表于 2018-10-3 08:51
你这冒泡吓我一跳^ 搞不好一出网评就被土豪同学包了勒,或是被MW面试挖鼻孔…哈哈哈.瞎猜的哈
这妹子的衣 ...

大哥你一年到头看上有感觉的妹子没几个,这还引起不了我的重视那我就太傻了,哈哈哈。不过网站上暂时消失,你话语间的意思我懂了,谢啦。

头狼 发表于 2018-10-4 07:34
大哥你一年到头看上有感觉的妹子没几个,这还引起不了我的重视那我就太傻了,哈哈哈。不过网站上暂时消失 ...

咱们路线有异,你走阳关道,我走独大桥,没太多交集很正常…

asuran 发表于 2018-10-4 00:14

PT is not NO TIME.
Never see her being available.

mmpleaser 发表于 2018-10-10 06:03
PT is not NO TIME.
Never see her being available.

放study/reading week吧,快考试了?