AZN747

搜索
楼主: 白色巨鯨

irene @ dream4u

77392854 发表于 2018-9-14 12:13
90min 兩次嗎兄弟?能回一個嗎

我做了一塲七八十分鐘的愛,远比射兩次爽。她也講感覺的,不做不合眼緣的其實对大家都好。

白色巨鯨 发表于 2018-9-14 12:36
我做了一塲七八十分鐘的愛,远比射兩次爽。她也講感覺的,不做不合眼緣的其實对大家都好。 ...

那就是2 shot?

This is really intriguing because I checked ur history or ratings other MM and your rating have always been very fair and realistic. you have never given such a high score. She must be angel level like...

Tempting... but that 1K is a blow...will be so poor. Lol

rolan014 发表于 2018-9-14 12:51
This is really intriguing because I checked ur history or ratings other MM and your rating have alwa ...

she is at a level that i didnt beleive can be bought with what i can afford.

这个一定要去试试了

接盘侠 发表于 2018-9-14 11:08
请问“有狼过不了妹妹的条件”是什么意思?是不是MM还会跳狼友,如果丑的话就不接客? ...

是的哦,太丑和太老这些高价MM是不接的

出差在外,看到楼主的评论真的是吊胃口,还好下星期回来姐还帮约到,真的很好奇,想做个比较,拿她的颜值和Erica比,情商和Princess比,身材和Camelia比,性格和Barbie比

car0201 发表于 2018-9-14 16:01

丑狼真惨。。
是不是到了门口MM看了一眼,然后说:“不好意思,我今天身体不舒服,改天再约吧” ?

接盘侠 发表于 2018-9-14 16:19
丑狼真惨。。
是不是到了门口MM看了一眼,然后说:“不好意思,我今天身体不舒服,改天再约吧” ? ...

客服預先說好的,你要是想說謊蒙浑过去她連門也不会開。

car0201 发表于 2018-9-14 16:01

Also you need to show 10 big bills through the keyhole as s good will gesture.