AZN747

搜索

Sherry @ La Mon Spa

囡囡(昨天)第一天加國上班, 我是第一個客

様 : 非常漂亮, 真的有少少年輕張柏芝(8成似), 頭髮很長, 到腰咁滞, 年紀唔過21

身 : OMG......這半年內未見過咁好的, 瘦,很瘦, 但竟然有33C真波, 波型非常靚, 玩開的師兄們, you know what I mean...年輕多好....

服務 : 7/10,  揼骨按摩就非常一般, 新人新手, 我冇乜可要求, 她說不好意思她不懂, 我說不如我按摩妳, 佢話好, 我按佢時, 佢話好舒服, 但漸漸見佢就瞓着咁滯, 嚇得我馬上同佢轉身, 開始後段的事.......唔知佢講真定怕羞定唔想, 佢話姨媽到, 咁....口啦! 技術尚可!

Repeat : Of ocurse I will......因為真係好鬼靚!

總結 :  這個囡囡就係食樣, 身材同年輕!

Did you find out when does she work, days of the week?

Should get a case of beer to relax after too.

mmpleaser 发表于 2018-7-31 11:39
Did you find out when does she work, days of the week?

Should get a case of beer to relax after too ...

no idea, forgot to ask

姨媽到 and she is still working? WTF

五鬼拍門 @ la monnny

今日見到bigtummy 兄嘅報告,即時出發過去la monny.

後門出入容易方便開門有位日本可愛少女好似叫做 Rita, 目測 如下
Face: 7
Body: 7.5
細粒,長髮,走可愛路線。

係走廊見到童顏巨乳Cindy
Face: 7.5
Body:10
見過Cindy嘅網友都知道我冇吹水對奶真係好大值得一試。

經過一輪溝同通,佢先話俾我聽有五位囡囡, 有兩個忙緊。 剩返Rita Cindy同埋Sherry.

咁我梗係急急腳mark定 Sherry啦, 見到Sherry真係嚇一跳八成似張柏芝。 真係多謝 bigtymmy兄. 詳情唔講啦睇分啦
Face: 8.5
Body: 8.5
Service: 6.5

樣就真係好靚,勝在夠年輕身材纖瘦,但係都有C, 服務因為新來關係,有好多技術都唔識,有待改善但係齋睇樣都夠啦!
過兩日再返去睇埋其餘忙緊嘅囡囡

8成像张柏芝,seriously?

Sounds like a must try

V2, thanks for the roundup report. Very entertaining.

v2_creation 发表于 2018-7-31 18:00
今日見到bigtummy 兄嘅報告,即時出發過去la monny.

後門出入容易方便開門有位日本可愛少女好似叫做 Rita ...

十分期待你對其他囡囡既報告 唔知點解之前冇咩呢間SPA既報告 呢排突然多咗呢

轉左去骨場,好耐冇發報告,可能寫得唔太好,高抬貴手。
不過,聽聞有似張柏芝的,忍唔住去左(亦都出左)

地點:鐘意有後門出入
樣:有7-8成似張柏芝,攪笑既係講野都似-絕對唔係嬌柔果類
身材:瘦底,但有B-C杯,唔識分人造與否。算白滑,超正靚蝴蝶冇雜草
服務:上半場可以不提,下半場兩個字’真嫩’

回頭:應該會,仲要趁未鬆之前。係房忙緊果時,我聽到有人提左Sherry兩次