AZN747

搜索

唔見樣更煞食 索契美女Alina

有人話男人睇女仔淨係睇樣、睇胸,唔全面,但其實男仔睇女仔外表係最全面,因為唔係話你生得靚、或者上圍好豐滿我哋就一定鍾意,好多時都要係兩者兼備先可以吸引到啲男人。不過凡事都有例外,好似來自俄羅斯索契嘅呢位Alina咁,就算唔睇樣都一樣可以吸引到男人嘅目光!
Alina嘅IG有成十萬Fans,靠嘅就係一張又一張展現佢近乎完美身材嘅美照。值得留意嘅係Alina嘅照片大部都見唔清佢個樣,所以大家好自然就會將注意力放喺佢嘅身材上面,而佢嘅相片風格又一如其他俄羅斯模特兒,露出度都係相當高,加上佢嘅身材,真係令人忍唔住睇完一張又一張!就算睇唔到樣都一樣咁吸引架!

Alina Malinkina by Alex Bazilev from alexbazilev_ph on Vimeo.

我先睇面,跟住睇眼同身高/身型。但係一睇到紋身,我即刻縮陽!

dragondick 发表于 2018-7-12 08:58
我先睇面,跟住睇眼同身高/身型。但係一睇到紋身,我即刻縮陽!

可以再打番起O既.