AZN747

搜索

Zea (韓妹) @ QQ spa

早陣子骨場介被搞到風聲鶴淚,無論客和埸主都無啖好食,成個市都靜個鬼!
有個講法係話係農曆新年既關係,好多囡囡都回國過年,囡少就自然人流少啦。
我見新年都過左一排, 即管去為大家探一探路。
骨場吹啖風期間,我一直都係食韓餐充飢,所以今次去QQ 完全因為記掛中國菜既親切感覺。
可惜事與願違,老闆娘話要過多一至兩星期,先至有新一輪菜式上埸。
但一場黎到,當然都選美一下,估唔到出面個市吹緊啖風,有實力既QQ 都有5位佳麗以供選擇,
當中有一位臉孔比較陌生,而且事業心都相當重,吸引到我既注目。一問之下,QQ 喺新年期間都有用泡菜應市。
而 Zea 就係上星期到既新菜。 一心諗住食點心,但眼前既泡菜齋睇佢既事業心,已經相當吸引
而且相頭都十分順眼,唔似係人工美人,個個倒模一樣。既然黎到,費事走黎走去,決定入閘一試!
佢見我入得大房選美,就知我係熟客,房門關上後,一邊幫我除衫, 一邊已經對我唔規矩。
而且Zea 英文唔錯,大家溝通得幾好,妳一言我一語,講下衰野賤野,氣氛幾好玩。剝清光之後,我就大字形趴起床任佢發揮,
開始時都扮下野揀兩下頸背,之後慢慢由用手揀背脊,變成用波推背脊,Zea 一對 C 級真波,搓下搓下個背脊,又軟又暖。
再由揀頸變成錫頸,一路波推,一跑錫我後頸,搞到我全身蘇麻起哂雞皮。加上一路喺耳仔邊呵氣,一路掃股罅R荔枝,
我碌棍硬到撐得起我下半身,趴都趴唔到,既然趴唔到,就唯有轉身繼續嘆前奏。
Zea 對波天然 C 級又彈手,韓妹黎講都算少見。波型小竹筍,一手輕輕托住一隻,Lin 頭啱啱好係虎口位露出。
我一啖啜落去然後脷尖一頂,Zea 悶亨了一聲~ 我一路揸,一路啜,另一隻手就探去佢雙腿間既鮑魚…
韓妹既服務一向有保證,而且 Zea 性格玩得又識得調情,玩起黎極之配合。
我地跪起床上度玩,佢一邊撚我雀仔,我就一路捽佢隻鮑魚。捽到出水之後,我仲好似日本仔咁,用手了起佢D 喼汁,比佢睇番有幾濕…
Zea 怕怕醜醜咁話我 Naughty , 然後淫淫賤賤咁彎腰,捐去我脾罅為我吹奏!
我望住鏡入面 Zea 趴低身兀高個蘿柚幫我吹奏,我亦逗住佢對波黎慢慢搓,好好享受佢既口技!可能佢亦玩得投入,吹起黎有小小喉禽,
好似想吹爆我咁~ 我當然唔比佢奸計得呈!當時zea 佢追住黎啜,我縮後坐低,佢能都擔住唔放,搞到我要一下拍落佢 patpat ,然後張佢掉頭。
見到佢對住塊鏡同我講 “I love doggy” 然後 patpat 兀得更高,一臉等我插既樣,極之淫賤!我即時上套,雙手揸住 Zea 圓潤 patpat ,
見到兩片濕唇已經為我半開。我砲都唔駛點較就已經就位,挺腰一棍插到底。
Zea 於鏡裡又咬唇又伸吟,表情又忍耐又享受,令我愈插愈起勁!我見住我身前呢架腰幼蘿圓既手推車,又彈又响,啪啪啪…啪啪啪
有聲有畫面,而且夾得又緊又順滑,好快我百萬既子孫軍,就喺插得最入嗰下爆哂出黎!
而 Zea 亦完軟死喺床上呻吟喘氣,而我碌棍仍然係插入既狀態,從後攬住佢,一齊享受 Zea 車尾餘下既抽動。

比分時間:
相頭:7.5 分,唔算好靚女,但絕對順眼
年紀:應該有27, 28 ,對身體狀態都仲係好少女
身裁:8分,只係身型唔算高挑,但一對天然 C 級胸係亮點,而且有腰有蘿,皮膚算滑。
技術:8分,技術算唔錯,玩起黎比點心好玩,而且吹功唔錯!
態度:10 分!主動調情,玩得好開心。而且英文好,似係互相切磋,多過平時射完就走。

如果想食個半粒鐘韓式快餐,但又無時間約大場,上去食 Zea 都有大場質素!

惡法當前,以上報告,我必須話純屬虛構,如有雷同享受,實屬師兄弟們之福!

可惜 我還是不敢去 這個plaza太危險了

挨千刀的死鬼 发表于 2018-4-3 02:51

最大最多女既 spa 場都喺呢個 plaze,有乜計?
呢排上去開餐都唔見有龜,應該ok

C兄 Damage 幾多

加在廿蚊環保費,其他照舊

挨千刀的死鬼 发表于 2018-4-3 02:51

以前在附近工作,这个plaza算不上危险,有些cop也会去这里spa免费做. 一般cop都在晚上七八点以后出没,中午下午基本上都很安全,而且每个单间里都有屏幕连接着外面各个地方的摄像头,大门也是有电子锁的,就算cop到了也有足够时间穿好衣服,只要不被在床上干的时候抓到,cop也没有证据去起诉

今天她在 La monny. 在那里应该更好,更安全Hi

Cursed 发表于 2018-4-3 13:40
今天她在 La monny. 在那里应该更好,更安全Hi

可惜那邊無大床…無咁好發揮

Brother push 2 together and make magic happen

RBL 发表于 2018-4-3 13:57
可惜那邊無大床…無咁好發揮

I have always enjoyed your detailed review. It is so entertaining & insightful!