AZN747

搜索

韓國天使選美@teddybearsgirls

今日去咗teddybear個場上左2條女,都唔錯,同大家分享下:

Anni
Face:9
Body:8 Natural B
Service:8
Altitude:8
Skill:8
Repeat: May be
Damage:140+10 tips
Anni樣就真係索,但比較求其,都有立體聲但service就好kimchi沒嘜特別,所以我都冇嘜嘢講,不過如果你係facefucker咁就一定冇問題

Lucy
Face:8.5
Body:9 Natural C
Service:10
Altitude:10
Skill:10
Damage:140+20 tips
Lucy係我上過咁多韓妹中service最好的,佢先舔我全身,可以feel到佢好用心幫我吹,不過我perfer safe sex 只係cbj,全程開眼同我做有立體聲,做果時雙手仲好勤力咁上下摸我..做左10分鐘左右,我有D想出,我一停左2秒佢就馬上feel到,仲同我講話可以慢D做,做耐D(嘩!加哂分)不過結果我都好快頂唔順(失敗)完事後shower for 2之後佢叫我返上床,佢坐上我背同我massage左10分鐘左右先走!(手細都唔錯)

同場見到Nicole Face 我比佢8分 咁你地就大概知道Anni同Lucy正唔正!

你一次上兩條女?

上星期我上去見到 Anni, 而我又冇上.......... 佢好似大發疲氣.  

肥狼 发表于 2012-6-20 19:37 static/image/common/back.gif
你一次上兩條女?

先食Anni過20分鐘再食Lucy

porkyporky 发表于 2012-6-20 19:44 static/image/common/back.gif
上星期我上去見到 Anni, 而我又冇上.......... 佢好似大發疲氣.

點解唔上, 個樣唔得?

樓主的分數高得有點假. 而且一次試兩個的可信性又更低一點.

Ben哥, 你有冇見過呀? 比個visual report, 唔該!

肥狼 发表于 2012-6-20 20:10 static/image/common/back.gif

Ben哥, 你有冇見過呀? 比個visual report, 唔 ...

我冇吹水!!我都冇利益點洗吹水!!你地有邊個得閒上去睇下...幫幫我???令外我都想知porky哥點解唔上ANNI???Not your cup of tea???

肥狼 发表于 2012-6-20 20:10 static/image/common/back.gif

Ben哥, 你有冇見過呀? 比個visual report, 唔 ...

肥狼哥唔信我可以上去睇下!!!睇下又唔駛比錢!!加上我香港人黎嫁!個keeper係講國語嫁!我都唔色佢,我都係第一次幫親佢地..我寫report只係想分享下!!唔係要揾你地笨

sorry man i cannot read cantonese  so do you mean Anni is ok with facefuck?

wtf001 发表于 2012-6-20 20:21 static/image/common/back.gif
肥狼哥唔信我可以上去睇下!!!睇下又唔駛比錢!!加上我香港人黎嫁!個keeper係講國語嫁!我都唔色佢,我都係第 ...

Relax, i will go check it out later and let the bros know if they're really that good. But why did u post the exact same post in the ad section? I deleted it already. Please be careful next time.