AZN747

搜索

Ashlee @ Backpage

睇到佢廣告好耐,好似好正,終於約到

呢條女啲約法都幾嚴,要問年幾,又問種族,報價120 hh 200 1h

到咗酒店停車場,收到房號,上樓,入房, 一開門,勁後生,可能真係只有十九二十,32b, 23, 長金髮,小紋身,諗住有冇120咁底,比錢前揸下對波先,無事,比錢諗住執到叫啦,點知佢叫我自己冲涼,好,冲完入房,佢自己除內衣,粉Lin,有環

起初都好機械化,無交流,吹咗陣,轉六九。隻鮑魚無毛,冇反皮,正當諗緊有冇咁正,成件事開始走下坡,佢起勢咁回訊息,小弟即刻軟哂,跟住佢仲要夾硬上套,仲話出嘢時要等扲出嚟,跟住佢自己狗仔,推咗陣一粒聲都無,叫佢轉身,雖然手腳任我擺佈,但真係小緊機械人咁,推多陣,拎返出嚟先射,希望留個始印象,下次服務好啲啦。

Face 8.5
Body 8.5
Service 6
Altitude 5

喺主流睇個佢嘅報告,無人話佢差,但唔知係咪我後生啲,佢有啲唔鐘意。下次再博多次先決定係咪唔再約佢。

http://toronto.nowtoronto.com/Fe ... es-warden/104252207

how much is she?

这个网站跟backpage的资源是一样的吗?

F12 发表于 2018-2-28 21:39
这个网站跟backpage的资源是一样的吗?

Now和Backpage的廣告貌似是一樣的

120, 祝狠友好运遇中她好心情

Daniella will be back on March08. Only $80hh last year, best MM at backpage I have ever tried, but don't expect same service at those $160hh at the agency. See my last report!

兩個星期前見過佢,face我比6分,不過幾後生果日又急所以冇轉身走,之後就超後悔。比錢前好好笑容,比完錢冲完凉出黎就變左另一個人。差不多同樣情況,講真service好差,又吹鐘、個問題係我比左一個鐘錢佢十五分鐘就開始唔耐煩仲話佢d客一般都係好快出野,話我唔正常要求幫我用手解決,搞到我冇囇mood.我話我比左一個鐘錢講明兩Q.佢唔出聲然後就一直Text message.再過兩分鐘就話有客要上黎要求我離開。backpage d女其實有好有壞不過呢件真係好唔掂!

Damn she looks hot lol but bad service... what a shame

As a general rule. You get what you pay for. Sometimes you over pay ($300 for $120 quality) but you will never under pay ($120 for $300 quality). So don't try to cheap out on a few bucks or you will regret it.