AZN747

搜索

Jolie @ Moonwaiting

http://moonwaitingvip.com/8802-2/

有啲狼兄弟講到 Jolie 係女王級,我決定去見識吓。

地點:新地方喺央街西邊二百公尺,再轉南七十公尺。街邊雖然有泊車位,不過你唔駛諗喇,人哋一早泊哂。可以泊喺附近有蓋停車場。收費幾多我唔知,因為我唔想誤大事,所以用地鐵赴會。

大廈冇保安,長驅直入。

入房我有啲失望。MW 嘅相片只可作參照用。係有好多分似吳幸美 ,佢唔係我心水波。如果鍾意,可以比到 7.8 或者 8.0,但係我只比 6.5 因為冇眼緣。

身材:我嫌佢偏瘦。兩小腿傍邊同後面有大紋身。奶奶應該有接近 C-杯,但係鬆啲。毛剃咗。吓邊緊,我捉倒佢嘅開關掣,所以好多水!

服務:水簫。BBBJ。DFK有,但係冇舌鬥。總之,乜嘟有。係唔係女王級,我就有啲保留。

反應:我一Q到底,佢成嗰彈起,典床典蓆。抽多幾吓添,佢幾乎虛脫。我嘟驚搞出人命!

續約:我唔會, 因為冇眼緣,唔係我嘅菜。同佢冇關。

Don't "small look" my Chinese (Cantonese) review.  That was 60' of "ping yum" work!  

her reaction is very reasonable coz you are dragon dick

我看了整编文章,龙哥就是想说自己床上功夫好而已

(普通話版本)

http://moonwaitingvip.com/8802-2/

有些狼兄弟提到 Jolie 是女王級,我決定去見識一下。

地點:新地方是在央街西面二百公尺,再轉南七十公尺。路邊雖然有停車位置,不過你不必浪費心思,人家一早就用喇。可以停在附近有蓋停車場。收費多少我不知道,因為我不想誤大事,所以用地鐵赴會。

大廈沒有保安,長驅直入。

進房我有點失望。MW 的相片只可作參照用。是很像吳幸美
https://www.google.ca/search?q=% ... iw=1280&bih=595
,她不是我的菜。如果情有獨鍾,可以給到 7.8 或者 8.0分,但是我只給 6.5分 因為沒有眼緣。

身材:我嫌她偏瘦。兩小腿傍邊和後面有大紋身。胸應該有接近 C-杯,但是稍為鬆了一點。陰毛剃乾淨。下面頗緊,我找到她的開關,所以水源充足!

服務:水簫。BBBJ。DFK有,但是沒有舌鬥。總之,什麼都有。是否女王級,我就有點保留。

反應:我一桿到底,她整個人跳起來,展轉反側。多抽送幾下,她兩眼反白,幾乎虛脫。我真怕搞出人命!

續約:我不會, 因為沒有眼緣,不是我的菜,與她無關。

dragondick 发表于 2018-2-22 17:34
(普通話版本)

How old does she look like?

接盘侠 发表于 2018-2-22 17:32
我看了整编文章,龙哥就是想说自己床上功夫好而已

不是我功夫好,是她 "虛不受補".  

lasun 发表于 2018-2-22 17:37
How old does she look like?

Real age could well be 23 only.

的确唔属女王级,你期望值太高啦,但系系dt有甘噶质素都算好啦.

我怎么感觉胸部有点下垂?

有胸就会下垂!你们玩的都是硅胶

下垂的才是放行奶,除了A杯的