AZN747

搜索

Jolie @moonwaiting

何為信任?就係你可以將你既幸福交托比佢!
我對MW 既信任,就係我可以將我細佬既幸福交托比佢!
農曆新年前忙到仆街,今朝傾成單大野,諗住打番炮賀一賀佢!時間許可,打比好耐無幫襯既MW , 諗住食餐好既!
安哥一知道我要搵食,即刻彈左幾個名比我,什麼Niko, zoe ,isabell 通通都話食得過。但我話我係DT傾完野,上去NY 有d 急趕。
佢即刻話DT 既場有件新女幾好,連名都唔記得但叫我信佢去試!
打比R 姐約,先知囡囡叫 祖尼,而且因為太新,服務好唔好都唔知……要信就要信到底!近近地一於會一會呢個祖尼!
一入地址…發覺係新地扯未去過…去到嗰條街發覺完全無車位…橫街又泊滿哂……當時確實有d 慶!結果要比 paid parking 先可準時入閘!
帶住少少火氣上樓…點知一開門,怒火就迅速向下移變成慾火…
開門見到既Jolie 絕對係靚女一名,估計25,6 咁上下,一頭長髮,加上甜美既笑容,當然順利入閘。

Jolie身型高佻,著起黑色內衣套裝猶其性感。就算絲質既內衣無任何既承托力,都可以見到豐滿既上圍,目則應該係C 級既天然美乳。
入到房就忍唔住,一個箭步上前用雙手去求証,雙手隔住內衣輕輕一揸一逗…果然係天然既C 級乳房先可帶比我既柔軟感覺!
而且我覺得 jolie 既皮下脂肪比較多,攬起上黎好似無骨咁特別好攬,對波揸起黎另舍柔軟若綿
,特別好揸!
沖涼時佢就無乜特別招式,但我緊係唔會放過咁靚身裁唔玩啦。我將 Jolie 全身搽滿梘液,打住車輪咁磨勻全身,
濕濕滑滑,對波又唧黎唧去,輕輕幾下雙波夾肉腸之後,就黎水中簫…爽到呢!
出到去當然要喺鏡前欣賞呢副咁靚既身裁,一邊從後揸佢對波,一邊好溫柔咁錫佢條頸,一手探索佢既禁地,一棍游走佢股罅之間。
本來諗住企上床,從鏡中睇住佢,跪起度幫我吞吞吐吐…但塊鏡唔夠大,我企佢跪既情況下,根本就欣賞唔到佢吞吐既食相(安廸,如果你睇到呢個報告,請加多兩塊鏡!)。
我只好瞓低從第一身既角度去欣賞 jolie 為我奏樂!
Jolie 其實除有身栽好之外,個樣仲好甜好靚妹…我地四目交投,睇住佢一啖一啖咁幫我吞吐,時不時仲會報以淫笑去挑逗我既視覺。
嗰刻我終於醒起佢似邊個明星藝人。
Jolie 微笑起上黎一刻,好似嗰個東張西望女主持吳幸美!堅係有8,9 成似!
睇住幸美幫我又瀨又吹,好快我就嘆夠上正場!
幸美明白我既意思,之後慢慢從口中吐龐然硬物再為我上套。
先黎一式幸美坐蓮,從低角度往上望去欣賞佢對碧波蕩漾,一邊揸,一邊用腰頂!鍾意就sit up 起身啜下佢對奶,打個車輪,非常好玩!
之後轉招式,一手推佢轉身扮車!仲要佢個尾箱兀高,要佢朵菊花和禁地既底部,完全展現我眼前!佢從鏡中望住充滿獸性既我,
不停用棍頂於門前挑釁,但又遲遲唔進攻…當我睇現幸美流出渴望既表情時,我就長驅直進,直搗黃龍,非常淫賤!
抽插到咁上下,我就將幸美反轉,變回最傳統既體位,我輕輕扶住佢雙膝頭,將佢雙腿擘張。用枕頭墊高佢條腰,無輪高度和角度都係最順暢既插入位。
開始時係一輪溫柔既滑入滑出,之後就係有節奏既抽插。最後我完全攬住幸美,一路車,一路轟…轟得入時,佢又想呻吟又想打車輪,非常深情投入!

最後一段直路,永遠最爽亦係最短,不消半分鐘既狂轟,百萬子孫軍亦長駒直進幸美體內。

比分時間:
樣貌:我比9分,堅係有八九成似無線藝人吳幸美!
身裁:我比 10 分!C 級真波,腰幼皮膚滑,腿長蘿柚彈!但小腿有紋身,可能有師兄會唔鍾意,但我無所謂!
態度:爆分,雖然唔係乜都做(我無寫就唔做,唔駛問!)但都做得開心又投入。
技巧:8 分啦,不過不失,都算識得搞你敏感位!
返啅指數:報告出呢刻我已經食左三次!熟左仲好食!呢篇報告叫信任之體驗,我保證 Jolie 唔食係你走寶,信者得食!

惡法當前,我必須講以上報告純屬虛構
如有雷同,實屬師兄弟之運數!

照片中的是她嗎? 因為我搜了一下 日本也有一間用著她這些照片 所以除非她會分身 不然就是有其中一間用假照 或是兩間都是借網上照片來使用一下 只供參考

MV不是這幾天休息

aeae08563 发表于 2018-2-15 10:45
照片中的是她嗎? 因為我搜了一下 日本也有一間用著她這些照片 所以除非她會分身 不然就是有其中一間用假照  ...

MW 網站的完全不是她本人,你上網 search 吳幸美,有八九成似佢!

RBL 发表于 2018-2-15 15:22
MW 網站的完全不是她本人,你上網 search 吳幸美,有八九成似佢!

Surprised that MW is using faked picture. I think this will hurt their business!

oh no.. 對啊 這幾天都不辦工
不過RBL師兄的報告每次都寫得很生動 而且每個都挺高分的
我是他報告的粉絲 有時太精采 只能當小說閱讀

i tried, i find that she looks like Fala Chan. 陳法拉。

canchi 发表于 2018-2-15 21:14
i tried, i find that she looks like Fala Chan. 陳法拉。

不好吧 又吳幸美 又陳法拉 那就是不去不行啦? 你們這麼一寫 她這幾天不用休息了

trhpierre 发表于 2018-2-15 15:52
Surprised that MW is using faked picture. I think this will hurt their business!
其實我係從來唔信有圖有真相!P 圖之後既相,你話係真相定假相?
所以搵相熟既餐廳,直接叫佢安排美食就得啦!
或者睇下其他師兄報告,但伏唔伏就睇你經驗喇!

aeae08563 发表于 2018-2-15 16:02
oh no.. 對啊 這幾天都不辦工
不過RBL師兄的報告每次都寫得很生動 而且每個都挺高分的
我是他 ...
過獎喇!我食到好食既,通常都會寫得起勁,就當係幫一眾師兄弟探路,唔好浪費金錢時間啦!
而好既囡囡係值得賺得更多!

aeae08563 发表于 2018-2-15 21:29
不好吧 又吳幸美 又陳法拉 那就是不去不行啦? 你們這麼一寫 她這幾天不用休息了  ...

我都 make sure 自己食夠先幫佢出報告… 原諒每人都係自私!