AZN747

搜索

Lily @ QQ Spa

18 年打響頭炮,QQ 食陀地妹 Lily

18年第一個報告,本來諗住慢慢寫既,但今日見一開齋就中頭獎,食正一件真真正正啱啱落機既嫩口野,所以嗱嗱淋番黎同各路師兄弟報告,等大家都有好既一餐開年!
今日放工之後,個客約食晚飯傾野,點知就正正喺釣魚台開餐。因利成便,晚飯後就到隔離巡一巡舖啦!上到QQ 撞正老闆娘喺度,吹左兩句之後,就話我有食神!佢啱啱喺機場接左個囡囡返黎,真係匧都未開就問我開唔開餐?本來我話等佢抖番晚,聽日先開齋啦…點知說時遲,老闆娘就拖個小妹妹入黎。
我心裡暗喜“好彩望一望,咁嫩唔食先就走寶!”
Lily 樣貌唔算十分出眾,但一臉稚氣,睇得出年紀好細。加上一身deep V紅色內衣露出一對美型北半球,決定唔等聽日,今晚就為18年即刻開齋!
入到房再慢慢細看 Lily , 果然年輕就係最大既本錢!臉上緊緻既肌膚,滑不溜手,一問之下原來係 97 BB, 剛剛夠廿歲!而且操得一口流脷既廣東話, 喺多倫多真係好少可食到香港陀地妹,今餐真係好好同佢慶回歸!
Lily佢主動除去內衣比我驗身,一身驕人既少女桐體現於眼前。一雙 C 級既天然美乳,大小適中,就係一隻手啱啱好揸…唔哂,凸出既奶頭啱啱好一啖啜實,波型就好似內衣模特一樣完美!雖然南方人始終膚色不及北方佳麗般白,但 Lily 的年輕肌膚,充滿彈性,膚色十分均勻,而且皮膚保養得十分好,差d連膝頭都睇唔到皺紋!
我地喺水床房一齊沖涼,雖然佢無 penny 既騷,但係有 M 世代既開放態度。我地濕住身咁玩梘液,互相扭纏,貪婪既我手口並用都玩唔哂 Lily 一對美乳同兩個圓渾既屁股。本來諗住可以黎個 69 水中簫完結呢段前奏…但可惜小妹妹此終跳唔開環保呢一關。我只好獨享漲卜卜水蟹,Lily 同我都慢慢喺呢間充滿蒸氣既房進入狀態。

出到房,我都係循例趴上床試試佢既功架,以佢既年紀識得調情,都已經算唔錯。轉身之後佢條脷仲居然仲識漫遊我全身,更加令我喜出望外。 好快我就已經忍唔住要轉守為功,話哂都真係好耐無嘆過咁嫩口既少女身軀,我當然要盡情釋放我既淫慾,好好去享受同玩弄佢既身體!
照舊喺鏡前滿足我既視覺和觸覺,一雙柔軟飽滿既美乳令我愛不釋口,天然濕潤滑溜既鮑魚亦令我手指不能停止去輕揉!
轉戰床上之後,Lily 對我既攻勢更加不能抵抗,多次受唔住我對佢耳背既舌攻將我推開,但又唔捨得我中指於濕地外高速既挑逗而捉緊我手。
手口過足癮後,係時候滿足我最後既性慾。
我開口問佢最鍾意邊種體位?佢亦老實答話傳統男上女下最舒服,而我亦樂意提供最正宗既傳統體位。我雙手輕輕將佢雙腿擘開,然後將枕頭包毛巾墊起佢下盤,等佢垂涎欲滴既鮑魚能夠向最外展露。Lily 既表情雖然少少害羞,但睇得出佢好期待我從呢個角度插入…
我對準中路,沉腰一挺!個刻我感覺到肉棍擠開濕潤狹路既壓力…年青緊緻,滋潤濕滑!
Lily “啊”左一聲,我停左一下…佢讚美我了一句…唔係好粗…唔係好長……係 “啊~好硬啊!”

我笑左一下… 呢句我覺得係我聽得最舒服既讚美,講真…好多鬼佬又粗又長都難得硬!
而且 Lily 同聲同氣,又唔會怕怕醜醜唔出聲強忍呻吟。互相調情淫語,令成件事都格外享受。

而我最後都係 keep 住呢個能令 Lily 最舒服既體位衝刺到尾,最後直路,我一口啜住敏感既奶頭,一手瘋狂搓弄最柔軟彈手既乳房!下盤不停咁向最濕窄既狹路轟,不消三分鐘我就一洩如泉!洩洪後我攬住佢回氣聊天,大家都講廣東話感覺特別輕鬆愉快。言談間 Lily 透露其實佢引以為傲既其實係佢既簫功,仲話雖然唔環保,但包我兩野就比佢吹爆咁話!雖然今日我就無緣一試,但我覺得好快就會搵機會比佢為我演奏。

比分時間:
相頭:7 分,但我相信比佢休息下,化番靚個妝應該可以去到 8 分
身裁:C 級天然真波,腰幼 patpat 圓 10 分
年紀:我信佢係回歸BB , 20 歲
技巧:雖然未試佢吹功,但其他都做得唔錯,8 分
態度:好玩得又開放,9 分
溫提:小妹妹話佢只係短期客串,大約留個半月,賺夠就走! 有食唔食,笨柒到極!
我覺得呢個價,淨係食年紀都值回票價!而且對波超靚,淨玩對奶都抵,信我 RBL !  

惡法當前,以上報告純屬虛構
如有雷同,算您好彩!

想請教一下, 陀地是指香港妹, 還是本地的陀地(換言之CBC)?

mkjai 发表于 2018-1-12 00:53
想請教一下, 陀地是指香港妹, 還是本地的陀地(換言之CBC)?

香港妹

拜讀賽後報告,諗起做青頭仔過陣,喺床,捲入大被,用電筒光照射,讀鹹濕古仔,一路睇,一路打飛機,真過引!

咁樣玩法   What is the damage?

dragondick 发表于 2018-1-12 04:31
拜讀賽後報告,諗起做青頭仔過陣,喺床,捲入大被,用電筒光照射,讀鹹濕古仔,一路睇,一路打飛機,真過引 ...
龍L 兄!心動不如行動喇!

Buddy8 发表于 2018-1-13 12:38
咁樣玩法   What is the damage?

當沖涼,無加價,120 加鐘錢…醒多廿家貼士

What is the name of the keeper! Would like to make appt to see Lily & don't want to be B&S by other MM there.

trhpierre 发表于 2018-1-14 09:47
What is the name of the keeper! Would like to make appt to see Lily & don't want to be B&S by other  ...

You really think keepers wont' BS?

我見了lily. 感覺真的很一般. 唯一優點是較為年輕, 我猜20初. 不過論樣貌只會是路人甲, 在街上看到也不會注意. 服務也是麻麻.

今天去看了看LILY   是很年轻   瘦   一看就知道是学生  还有点害羞

luckyone 发表于 2018-1-14 16:20
You really think keepers wont' BS?

我見了lily. 感覺真的很一般. 唯一優點是較為年輕, 我猜20初. 不過 ...

同意的,樣貌真的普普通通,但對波型真係幾靚,而且又嫩口,須知道年齡係女女最大既財產之一!
食佢係食佢副鮮嫩架生!
服務方面,我翻啅嗰餐都無第一次咁好,始終嫩雞唔襟砌,所以要食都早d 去!