AZN747

搜索

樂樂 & AB @ QQ Spa

樂樂,長頭髮,瘦削型,古銅色皮膚。  身材一流,帶有少少骨感, 雖然假胸扣少少分,但勝在有講有笑一啲都唔怕羞。 目測歲數25左右,按摩技術普通,但其他技術一流。雖然帶左牙箍,但係冇齒感。 勝在夠姣婆,叫床聲一絕。

Ab,長頭髮,有少少肉地,有大學第一年級鄰家女孩嘅感覺。個人好怕羞但絕對服從,睇得出新手上路。 目測22歲左右,真波,皮膚白嫩,下面超緊,各位大大小心走火呀。Ab 初來報到,記得憐香惜玉。

PS 兩位都有紋身

大哥, 寫多點好嗎? 連最重要的一點都沒有寫. 她們漂不漂亮呀?

邻家 真波 肤白 紧 全部中了我口味
唯一问题:长相会差吗

facefker 发表于 2017-11-29 15:23
邻家 真波 肤白 紧 全部中了我口味
唯一问题:长相会差吗

Do you care if CUP size is A or C?

我覺得AB變漂亮一點但兩個都很好

babyme 发表于 2017-12-5 06:09
Do you care if CUP size is A or C?

Not really bro Babyme
I never pursue huge boobs. Although I like C cup the most, any other size is acceptable and enjoyable, except for the extreme flat airport A. That would make me feel like mine are even larger.
So I guess I'm not a boobseeker?