AZN747

搜索
返回列表 发新帖
楼主: cph194

kiwi @ dream4u

密码码 发表于 2017-11-23 08:10
二师兄也喜欢B店的Yolanda,不过不是同一人

那是很久之前的事了

Kiwi @ Dream4u

做咗CD-ROM 多年, 覺得終於係时候參與報告一下

Face: 7.5, 街上見到一定回頭. -0.5 因為妝太濃
Body: 9, 米米大C/D級, 軟棉棉的奶量十足. 身高比例非常好
Service: 9, 多倫多小出黎玩, 但係深圳嘅三沙一水同東莞大小夜埸留嘅腳毛都唔小. 服務絕對稱得上中上或更高.
Attitude: 9, Kiwi係嗰種話唔多但就算唔講野都唔會覺得唔自在. 服從性高

入屋先寒酸兩句,之後沖涼. 一般唔鐘意廁所里面玩d咩但係Kiwi水蕭一流. 反上床bbbj一段長時間加各種挑釁, 前戲部份真係好舒服. 正式帶套埋牙, 女上騎術一般, 有待改進. 亮點係推車, 一邊從後推, 一手揸住隻奶嗰感覺真係一絕. 傳教結尾. 事後抱抱傾計, 非常GFE 嘅感覺

Repeat: yes, 但$400真係有d貴. 頂盡1星期一次. 希望佢唔好咁快走.

第一次review, 不喜勿插.

fkingrobart 发表于 2017-11-23 03:29
看得让人心痒痒,可惜钱包没钱享受这种价位的啊
平常再多委屈一点自己 钱包就鼓啦 - 0-

密码码 发表于 2017-11-20 22:28
从心理行为学理性分析的话,楼主一生孤独的可能性概率蛮大的

有多大,从哪里分析出来的  。。

头狼 发表于 2017-11-20 22:30
感觉有不少狼友沉船了,她魅力确实不小,楼主要保重身体多锻炼啊,细水长流 ...

等回国吃中药调理。。这没办法了。。。 我还得继续探索新大陆呢,一般不回头