AZN747

搜索

初戀呀! 中國清新美少女「虞兮西」

初戀,清純而簡單,冇計算、冇情慾、冇虛偽、冇化妝,故而喺男人心目中總有一個特別地位,更重要嘅係佢一去冇回頭,所以龍少先要喺夜總會試圖用錢買返初戀(詳情請參閱《喜劇之王》)。而如果我要搵,我就會上微博搵。
大家都知微博上好多中國靚女,但大家亦知呢啲中國靚女大多都「撈味」甚重,同「初戀」相距極遠。不過難搵唔代表冇,呢位「虞兮西」就係一位非常清純可愛嘅女仔。本名「虞佳瑞」嘅佢今年只有16歲,來自浙江溫州。尚在求學階段嘅佢擁有一對精靈嘅大眼睛,兩個小小的酒粒,一頭清湯掛面,自然爽朗,笑容溫暖可人,遠睇有啲似IU、略加脂粉之後又有啲似韓國女團AOA嘅智珉,簡單啲講,就係可愛!
雖然佢冇打出心口,亦冇誘人姿勢,微博上紀錄嘅亦只係佢嘅日常生活,但呢一份純樸喺現今社會偏偏就係最難能可貴,有如帶起秋意嘅一陣清風,爽!

Girlfriend feels

清純就是美.  

the girl next door.

You can go to jail for that, check her I.D. first to verify her age!