AZN747

搜索

yoyo & anna @ qq spa

對不起各位大大遲了的報告, 潛水咁耐終於寫報告

星期五下午食飯時間趁得閑,鳩行行所以打電話qq俾老闆娘。 佢話嚟咗六個新嘅後生靚女,心諗唔係啊嘛咁多個。心大心細上咗去,上到去首先見到Penny開門心諗今次無死啦真係後生架喎。 搵咗老闆娘傾計,佢介紹咗個叫yoyo,啱啱第一日上班。 見咗之後雖然唔係絕色美人但係真係勝在後生係街度見到都會回頭.  當然要入閘啦, 按摩技術都比我預期好,力度夠有心機! 按左15分鐘之後,就開始來了。 轉身例行公事,哇屌條女身材幾好有少少肉地但係粉紅lin, 一線鮑魚. 咩服務就唔多講啦各位大大自己去試吓啦但值得推介。 臨走老闆娘話仲有新女,嗰日見到四個都係後生返緊學嘅啫,睇來好快都要返去.
Face: 6.5
Body: 8
Service: 7
Repeat: yes

各位大大又係我呀今次我又返咗去QQ同上次一樣今次一樣有六位後生女。 我朋友就揀咗一個韓國泡菜,而我見到一個古銅膚色嘅時完全走肥大學生。好啦咁就入閘,因為小弟肉厚所以按摩力道就一般,但係好戲在後頭。 Anna 服務很好尤其是嗰個摩打嘴,差啲就走火。再嚟一個獨家姿勢,詳情就唔多講啦各位大大自己去試啦但係好肯定係細粒嘅佢先可以做到.
Face 6
Body 6
Service 8
Repeat: no 其實因為小弟唔鍾意太瘦但係見到佢真後生。其他大大可能會鍾意。

How come you do not pick Penny since she is the first one opening the door, haha.

後生係街見到都會回頭都給6.5?

我是一個facefucker 所以點分會有點緊,師兄你見過yoyo 就明了