AZN747

搜索
楼主: Ben2009

Special Thank You to Dragondick bro

关闭 [复制链接]
dragondick 发表于 2012-5-26 21:11
我係用我嘅炸春雞換佢嘅霸王雞都算公道!

你隻炸春雞都唔入流 !?
雲英鷄(Mr.D)換霸王雞(Mr.B)就工整啦 !!

Ben2009 发表于 2012-5-26 17:34
Currently, we don't have a system of badges and awards in place. But if its sth that bros would li ...

哈哈!呀 Ben 哥,你江湖閱曆太淺啦!我見呀DD哥好抽得,所以叫你封佢為 (雙花紅棍),即係將軍咁解,有左封號戰鬥力自然提升,第日隔離山頭(呀行仔)同(呀羅賓仔)一攻過黎,佢係將軍梗係由佢去頂架喇,唔使俾軍糧架,你咁識用人,你明架喇!

joejoe31 发表于 2012-5-26 20:25
咪搞我 !
客乜易被人唱食霸王鷄架 ?!

先拔頭籌 ????

我就怕俾人地誤會我偷飲頭啖湯..........

bill 发表于 2012-5-27 09:01
哈哈!呀 Ben 哥,你江湖閱曆太淺啦!我見呀DD哥好抽得,所以叫你封佢為 (雙花紅棍),即係將軍咁解,有左 ...

"好抽得" 哩句野係妹妹成日同我講嘅喇。
啲北菇嘅講法係,"你真利害啊"!

bill 发表于 2012-5-27 09:01
哈哈!呀 Ben 哥,你江湖閱曆太淺啦!我見呀DD哥好抽得,所以叫你封佢為 (雙花紅棍),即係將軍咁解,有左 ...

哈哈, 咁咪搞到好似黑社會??

Ben哥, 如杲你想稿赏啲有贡獻嘅狼友(報告多), 小弟建議搅个比賽, 每三個月為限, 出報告最多嘅狼友, 得論壇支助一半炮金(以半小時計), 車房由狼友自選, 相信必定旺場

sloppyhunter 发表于 2012-5-27 18:47
Ben哥, 如杲你想稿赏啲有贡獻嘅狼友(報告多), 小弟建議搅个比賽, 每三個月為限, 出報告最多嘅狼友, 得論壇 ...

4哥, 我們之前也搞過比賽, 但回應不大. 而且在質與量之間的平衡也難定斷. 可有好提議麼?

Ben2009 发表于 2012-5-27 17:53
哈哈, 咁咪搞到好似黑社會??

呀 Ben 哥!你真係 out 得好緊要呀,黑社會係清朝時對一 d 民團既稱號,上一個世紀中已經叫做社團,八十年代改稱為機構。
又點會搞到黑社會咁冇文化呢?假假地你都係藝術攝影家丫!
你應該放遠 d 眼光,必要時搞下 TSX IPO 上市,咁樣就實際好多喇。

dragondick 发表于 2012-5-27 16:18
"好抽得" 哩句野係妹妹成日同我講嘅喇。
啲北菇嘅講法係,"你真利害啊"! ...

你估你真係將軍呀,上一個世紀囉,依家你叫做食蕉( Secure )咋。
等呀 yoyo姐上黎噴你既時候,再 (利害呀 ) 都唔遲丫。

Ben2009 发表于 2012-5-27 19:00
4哥, 我們之前也搞過比賽, 但回應不大. 而且在質與量之間的平衡也難定斷. 可有好提議麼? ...

揀女就要重質, Review梗係要重量啦....報告寫到似情色小说必定好睇, 但每个人審美眼光, 喜好, 要求都不一樣...作用不大....但量多, 廣泛, 才可供狼友比較, 自行定奪.

先Set好一个中英对照版本嘅Review, 有多种选項去形容樣貌, 身材, 服務(like just click for items included DFK, MPOS, BBBJ 等等), 方便工作忘的或文筆不太好啲狼友, 以短時間提交一份资料充足報告, 相信会多狼友参于!

如果可以, 開版资料厙, 將同一位美眉所有Reviews(連同轉去別間車房的), 都歸納一起, 咁就更正!