AZN747

搜索

蟲哥大戰鯉魚咀.....第二回合

早幾日見Sandy廣告話鯉魚咀重出江湖,一直心思思想去再會鯉魚咀,因為次次上嚫去揼骨她都左推右推話無全套,今早趁老虎乸做facial兩個鐘,乘機尾一個屈尾十鼠咗去Sandy度等佢同我個細佬按下摸做下facial。

逗留差不多兩個鐘,鯉魚咀功力不減當年,細佬成個靚仔哂、舒服哂,Sandy重話我好似重勁過上次問我係咪食咗偉哥,我話我從來唔掂呢瓣嘢,若果有朝一日要用到都係蟲哥金盆洗Jer嘅時候囉,不過可以話你知蟲哥重有排玩,不過近排上緊件住家野菜少咗出嚟行。

今次喺Sandy香閨發帖,不過寫到一半,老虎乸奪命追魂call要我去pick up 佢,惟有速速較腳。

蟲哥發帖於  Stonehill

傳說中嘅痴心情長劍........虫兄!

連叫X都成日食埋同一件

wlzbyz518.com 发表于 2012-5-29 07:45 static/image/common/back.gif
我是新来的报道下,成人。 wlzbyz518

甚麼 "成人" ?

I was there a few wks back for massage, didn't do the fs but massage was wonderfully relaxing!

does sandy offer DFK?

dare 发表于 2012-6-5 23:25 static/image/common/back.gif
does sandy offer DFK?

Don't think so, well at least I didn't get any, wasn't really something I wanted anyways, was more interested in the massage.  If Gfe or dfk is what your looking for then she's not the one to go to IMO!