AZN747

搜索

Mina @ HELLO Spa

係!又係我,一係唔出,一出就連出兩個報告!
上文提要講到上星期我食左兩餐幾特別,所以好想同各師兄弟分享下!
係咁的,一直以黎我都跟住班師傅一齊搵食,一班麻甩佬唔係賭就滾架啦!有位師傅年過半百接近花甲,成日笑我話我唔敢去玩,仲話要帶我見識多 d , 先似個男人…
皆因每次去到唔同既場,我都係捥拒佢唔肯入閘,咁我當然有比面呢位前輩,推搪話唔敢去馬…查實就係佢帶我去嗰d 場…全部喺報紙搵番黎既…點食呀?!
點知上個禮拜六,同班手足食完飯,師傅佢又話帶我試全新體驗,仲話包我未試過!
點知今次師傅一車車左我黎呢期既飯堂位置,原來佢話呢期大勢興食骨場,仲話唔駛約夠方便!我心即刻涼左截…如果佢帶我上老闆娘嗰幾檔野,同時又撞到老闆娘;老闆娘實踼爆我係老狼啦,咁我咪無得再扮純情小生?
師傅一落車,就一支箭咁衝去LV 個門口…我諗呢次仆街喇…實穿煲喇!
點知佢入左去又出番黎……屌!原來佢認錯門口,原來佢今次帶我黎既,就係佢收風返黎話,啱啱新裝修完既新骨場,Hello Spa! 仲話我一定無試過玩水床添!
自以為老江湖既佢,當然懶勁要“迫”我揀領囡先…點知出來應門嗰個堅係幾靚女…
“好啦!好啦!咁我就要呢個啦!” 扮哂被迫咁…
其實開門嗰刻我真係估唔到有件咁高質既!我諗都唔諗,第二個睇都費事睇就捉呢個入房…
入房前我回望師傅個樣,好似好後悔迫我揀先咁…哈哈哈
入到房例牌吹下水,原來呢位靚女叫 mina 係韓妹一名。年紀應該唔過26-27 好後生吓,皮膚好白,摸落好滑!笑起黎好甜,直頭係K-pop女團入面負責溫柔、女友feel 嗰 type!
見到房入便有一大塊玻璃隔開左個浴室,浴室入面有張防水床,睇黎呢張就係師傅講我一定未試過既水床!
其實佢都錯唔哂既,水床我喺大陸就已經玩過哂,喺加拿大又真係未玩過。Mina 問我沖唔沖水床,如果沖水床都只係加廿蚊!咁就緊係一於加廿雞回味一下啦!
入到浴室,mina 好溫柔體貼咁較啱水溫,淋暖張床先叫我上去!
趴低後mina 就淋濕我個身,幫我搽梘液開始幫我沖涼,其實我去食一樓一,好多時都係因為我其實好鍾意 D 囡囡幫我沖涼。好多時骨場要沖涼都係自己沖無人幫你洗啫洗蘿兼擦背…
今次有人幫我沖之餘仲要有得瞓起度沖,感覺真係好舒服享受!
洗乾淨背脊之後就上正場,基本上就係全身濕住水,全身梘液咁玩bodyslide ! Mina 本身皮膚已經好滑,加上梘液;佢全身瞓上黎喺我背脊跣黎跣去,我真係驚佢會撻落地!
佢波推我全身全背脊,溫水+梘液+滑不溜手既肌膚,用對波由背脊掃到落patpat , 再落小腿,再上返去背脊…全程mina隻手都無離開過抽荔枝,一路搓荔枝一路掃,認真爽YY !
雖然mina 對波都係人工,但 slide 起上黎完全無減性趣!(當然如果係真波,就更加爽啦!)
轉身之後,佢既bodyslide 做得更加熱情…又濕又滑,佢雙腿夾住我支鋼管,又跣上又跣落,仲要有幾下好似轉木取火咁轉我支棍,你要我就咁打出黎都真係ok!
Mina 一副咁嫩滑既身軀,瞓起我身上滑黎滑去,我當然忍唔住同佢車輪纏綿一番…兩副互雙扭纏既身驅,加上花灑射喺我地身上既暖水,再加上四片溫熱既咀唇和兩條柔滑既舌頭…呢個濕吻真係來得好溫柔、深情同非常咸濕!
由瞓起度車輪,到騎乘位車輪,我已經唔理mina 身上既梘液係唔係唔食得,我一手揸起mina 隻滑奶就一啖啜落去…mina 皮膚白,lin 頭就自然pink,細粒又滑,非常好啜口。
騎乘位車輪加上濕住水咁扭纏真係好危險,有幾下差d成條跣左入去!
加上Mina 都比我捽到有 d 慶,支體語言開始話比我知佢都想充實一下,所以我地車住輪咁攬住抹乾個身,實行埋牙上正場!
出到黎mina 就急不及待咁瞓上床邊幫我咬庶,我就企起床邊欣賞眼前呢個靚女為我吞吞吐吐。
mina 一雙大腿微微屈起張開,好自然我就一手伸去中間尋幽探秘。手指輕輕撥開兩片薄唇,中指在中間一捽之下;水源就好似剛才抹身之前一樣濕滑!
其實我同Mina 喺入面玩左好前奏,家陣經我伸手一探之下就知道佢到左最佳既插入狀態。我一手將 佢順時針一轉,雙手剛好扶住佢一雙膝頭形成眼前一個大 “M” 字!
高度啱啱好,腰股向前慢慢一挺,mina 就發出最悅耳既呻吟聲…
我原條挺進入後,先是按兵不動,等mina 慢慢適應呢份充實感之後,我先開始慢慢啟動。
濕滑滋潤既環境令我每一下都去到盡,每一下去到盡頭,mina 都會發出強忍不了既呻吟!
再等mina 適應呢幾下深度之後,我就繼續改變我既速度和力度,直到最後一下爆射於最深處為止!
放低家用出房之後,諗住出去等師傅,點知佢早已喺車等我……一問之下原來師傅根本未做…
“衰仔玩咁耐!頭先比你揀先,就夾左件咁索既入去,要我等到而家先輪到我入去玩?!”
哈哈哈!鬼叫你要喺我面前扮哂老狼帶新狼咩!

比分時間:
相頭:我比8.5 分!幾舒服,幾靚女!喜歡食樣既師兄都可以放心去!
身裁:假波扣1分!但身裁均勻,皮膚又白又滑,都有8分!
服務:爆分!加廿蚊玩多個濕水滑滑body slide !超值!
技術:都 10 分!又濕又滑,好考功夫
態度:要乜有乜之餘再加微笑!10 分

溫提:我嗰晚去就係星期六晚,我諗住翻啅所以我問過佢今個星期返邊日,但佢話佢間學校可能罷工,所以未知。各路師兄弟,想食就自己查時間喇!

我記得JD以前嗰個mina

ahwong 发表于 2017-10-19 11:06
我記得JD以前嗰個mina

呢個都唔錯架!
不過咁,佢話之前都喺一樓一做個partime!

新場一定要試試. 仲有水床...

What is the damage and how long is the session?

playboyjoe 发表于 2017-10-20 18:47
What is the damage and how long is the session?

水床 hh 60

60 只是水床對吧 甘請問全部加埋 damage幾多?

Are Mina & Rina the same girl! Both appear to be Korean & work for the same owner's spa?

RBL said 沖水床都只係加廿蚊, so what is this 60hh included?

playboyjoe 发表于 2017-10-21 13:20
RBL said 沖水床都只係加廿蚊, so what is this 60hh included?

有冇咁難明呀?
bodyslide 平時收$80, 水上body slide 就 加廿蚊囉!
當然鐘錢另計!
$80BS+$20水+$40鐘