AZN747

搜索

Ice @ LV Spa

路易威登-冰之溫柔

呢個報告應該三個星期之前就出…無奈因為某d原因,一直等到今日先同各路師兄弟報告!
話說大約三個星期前有一晚,諗住翻啅近期最愛的Cherry, 但老板娘傳來惡號,Cherry 已經回國…
無奈好野都係轉眼即逝,所以我成日都就叫班師兄弟,有得食好食多幾餐,唔係等無餐好食時就自己搥春。
人緊要向前看既,走左粒櫻桃老闆娘即時拖我落樓,過去佢新開既LV, 仲話早兩日黎左位新到既韓妹,好溫柔好有女人味包我鍾意。
新場既環境我就十分滿意喇,有獨立沖涼房,有間仲話有水床添,而我最滿意既係,呢個場d床比較闊,大家都有多d 空間發揮!
講番正題!上到去,入到房,一坐低,老闆娘就帶左位身型同佢一樣窈窕既女仕入黎。
Ice,係佢個名,毫無疑問係一位靚女。但唔係普通流於表面的霎眼嬌,係好有女人味,騷在骨子裡嗰種。
“溫文爾雅” 我用四個字去形容眼前呢位“冰”小姐,一件頭連身裙,大方既微笑,感覺就好似去左 d 高級夜總會。
Ice 既身型超索,雖然無乜波,但人又瘦腿又長,淨一條貼身連身裙已經極之性感。
而且Ice既聲線非常磁性,語調溫柔,淨係同佢傾計就已經令我非常放鬆。加上韓妹一貫溫柔體貼既服務,係真正既享受。
先黎上床嘆下佢手正骨,按得算係有力水,位置亦算準,要黎熱身放鬆身體算係唔錯。
其實我又點捨得要個咁弱質纖纖為我出力按?我一手捉住幫我按頸既手說“soft touch message is ok ” 跟住我雙手就直接伸入裙底輕揉她的屁股…
Ice 亦換成柔情萬種模式,雙手在我背上和身體兩邊遊走…一邊於我頸邊和耳邊呵氣如蘭,一手於兩股之間的深隙中取卵…我整個人完全沉瀝於呢種挑逗當中。
轉身輕輕拉低冰的連身裙,健康窈窕既身型非常性感,鎖骨迷人既線條令到只有A級既乳房都唔再係缺點,反而覺得係黃金比例,恰到好處!
望住全裸既冰美人,如何忍得住唔攬住纏綿一番!我一邊上下其手,一邊喺佢耳邊透露想飽餐一頓……
點知冰美人話初次見面只能供應飛機餐…
細佬自居雞蟲介既謙謙君子,我當然無硬上弓啦…只好乖乖上床繼續享受冰概溫暖又滑溜肌膚和極具誘惑既挑逗…
老實講,Bodyslide 黎講呢,都係有小小肉地,波皮滑下滑下先夠爽既~
Ice 既身體性感窈窕,皮下脂肪唔多,磨起上黎始終都唔夠軟熟舒服,但好在我佢有滑溜既肌膚補上!
Ice 用一對滑不溜手既大腿夾住我支鋼管大扭鋼管舞之餘,一雙軟唇不停親吻我耳珠和頸。
加上佢低沈既聲線,一邊呵氣,一邊呻吟,情感上我已經比佢勾上高峰!
既然生客無全套大餐食,聽下音樂點都有掛,雖然冰美人好唔環保,但從鏡中見住呢件尤物為我吞吞吐吐,始終都係賞心悅目。
Ice 轉身以69位為我溫柔打…氣,手法溫柔並有節奏。Ice 知道我鍾意從鏡中欣賞佢,佢就一路打一路對住鏡扭動身體。
到佢埋頭為我吹奏時,更會扭動我眼前美尻…極釣我胃口。
有幾下佢打側吹簫時,我地從鏡中四目交投,Ice 既眼神極淫蕩銷魂…
Ice 見我十隻腳趾都蹬到直一直,知道我已是強弩之末,努力強忍。時機成熟冰佢更由慢轉快,
最後三四下真空一樣既吸啜我百萬子孫軍就狂噴而出…以我亦好滿足咁枕住佢既大肶,直至佢放口為我清理為止。
過去三個星期,我特登喺唔同既場地去搵佢歡聚,終於喺呢個 long weekend 前,我終於成為佢既熟客…所以先寫呢個報告出來和各路師兄弟分享!

比分時間:
相頭:8分!有韻味既美人
身栽:就要睇你點計,雖然波就真係得 A cup ,但身型同樣都係 A 級!條腿又幼又長,身型窈窕。拉勻都有 8分
態度:起碼9分!完全係情人既感覺
技巧:都有 8-9 分
反啅指數:我已經係熟客~ lol

彩蛋:上星期我同 Ice 歡聚完,撞啱老闆娘喺度,於是喺房同佢寒喧幾句。就啱啱比我見到門外有另一個女仔經過,此女人未到就先見對波。挑通眼眉既老闆娘即時佢入黎 say hi !
嘩!果然胸狠!但成個幾星期前,我已經唔多記得囡囡個名叫乜,唔知叫妙妙定妹妹?師兄弟自己打去問下啦!

惡法當前,以上情節,純屬虛構,如有雷同,算你好彩!lol

What was the damage?

你好,描述就像写小说一样,结尾来一句: “惡法當前,以上情節,純屬虛構”, 分不出虚构的和真实的,到底哪些是真实的

walktree 发表于 2017-10-11 08:46
你好,描述就像写小说一样,结尾来一句: “惡法當前,以上情節,純屬虛構”, 分不出虚构的和真实的,到底 ...
最尾的免責條款,是必須的,因為我不想犯法!
孰真孰假就靠你自己去求証喇!去睇版又唔駛錢既~ 睇唔啱咪走囉!
至於信唔信我就你自己決定,唔信咪當睇小說囉!

playboyjoe 发表于 2017-10-10 08:22
What was the damage?

資深狼友,唔好問埋呢D 初級問題啦!

RBL 发表于 2017-10-11 10:55
資深狼友,唔好問埋呢D 初級問題啦!

我看你写的有关spa的主题, 都是关于 LV SPA, 1 Plus 1 Spa, 还有La monney spa, 听说她们都是一个老板,对吗?你洋洋洒洒长篇大论,写了这么多,其中还有虚构的东西,背后的故事有多少,可能只有你自己知道了

walktree 发表于 2017-10-11 11:41
我看你写的有关spa的主题, 都是关于 LV SPA, 1 Plus 1 Spa, 还有La monney spa, 听说她们都是一个老板, ...

我寫過的場,何止這幾的間?新狼多點爬文吧!
寫的有多少是真?除了我之外,還有很多很多師兄弟知道啊!
再者,信與不信都是廢話!講多無謂,自己去睇下就最實際!
我不是叫你去光顧啊~ 只是去看一下版,不用收費的!

walktree 发表于 2017-10-11 11:41
我看你写的有关spa的主题, 都是关于 LV SPA, 1 Plus 1 Spa, 还有La monney spa, 听说她们都是一个老板, ...

Hahahah.... 有誰不認識RBL兄...這裡有看報告習慣的兄弟就算不認識RBL也看過他的文章吧...只是最近很少看到他寫報告,至於什麼虛構....這一向也是RBL兄的風格,有好東西報告出來跟大家一起分享,惡法當前...也為了MM不為難YMMV...
我最近找過冰小姐, 跟RBL兄說的一樣...只是我比較好彩有大餐食

walktree 发表于 2017-10-11 08:46
你好,描述就像写小说一样,结尾来一句: “惡法當前,以上情節,純屬虛構”, 分不出虚构的和真实的,到底 ...

不必那麼認真. 實話實說, RBL的報告風格一向都是略嫌浮誇, 有點美化的成份, 不過並不是假報告. 所謂 "純屬虛構" 只是一種在法律上自保的方式, 並不是說他的報告內容是虛構出來的.

RBL 发表于 2017-10-11 10:54
最尾的免責條款,是必須的,因為我不想犯法!
孰真孰假就靠你自己去求証喇!去睇版又唔駛錢既~ 睇唔啱咪走 ...

差佬得鬼閒理你咩, D咁濕碎嘅野佢地先唔會浪費警力去跟. 係打都打D大莊家啦. 不過如果真係驚嘅咪唔好寫囉.

咩免責條款喎, 又要威又要帶頭盔, 笑死人啦. 差佬一係唔做你, 要做嘅話你果句咩野 "發左個夢 / 純屬虛構" 有撚用呀. 睇戲睇太多啦. 以為出一句口術就等如免死金牌? 以為咁就可以吹撚漲班差佬, 成個司法制度就俾你幾隻字玩謝晒, 明知你有做都無你乎?

你諗下啦, 如果你呢條橋係work呀, 所有犯法之徒都唔洗驚俾差佬竊聽啦. 就算兩個罪犯明知有差佬勾線偷聽緊佢地講電話都可以照樣明目張膽咁講佢地做過嘅野啦, 承認殺人犯毒放數都冇所謂, 只需要臨收線之前記得講翻句 "頭先講笑架咋 所有講過嘅野都係虛構出黎" 咁就大晒啦.

天天小 发表于 2017-10-12 02:27
差佬得鬼閒理你咩, D咁濕碎嘅野佢地先唔會浪費警力去跟. 係打都打D大莊家啦. 不過如果真係驚嘅咪唔好寫囉. ...

唔係我戴唔戴頭盔,而係骨埸版規係咁玩法!有時間去睇下版規
我同意差佬可能唔會理,但理起上黎,你講到明有西屌就可以做証據。
講單真人真事你知,有人就係拎住747 既報告去管理處投訴,某店提供某種服務而被接納。
所以好多野都寧比人知,都莫比人見…
如果唔認同我都無計