AZN747

搜索

Joanna@Moonwaiting

滿威庭天然真波莊思敏

各位師兄弟好!好耐無為大家出下報告,難得近日食左餐好野,即刻抽時上黎報告下先!
因為工作繁忙關係,好難先抽到時間去大場嘆韓妹,難得偷跳,當然搵我最信得過既滿威庭!
打去搵K 姐收下風,話啱啱呢兩日黎左條韓妹…好似話幾靚女…D 級真波…
“OK , 唔駛講喇!約!”
當日,本來約左做 9 個字,但因為塞車遲左小小,比K 姐屌到反艇!
“唔好鬧喇!我改半粒鐘啦!OK ! ”
上到房之後我就極之後悔我點解遲到呢!!
Joanna 絕對稱得上係靚女,有八九乘似港星莊思敏(就係因為八九乘似先靚,十足就唔靚~)
白色bikini 輕輕包住一對 C 級奶,絲絲青色靜脈浮現波皮,一睇就知係天然巨乳。
可能因為遲左十零分鐘,佳人有小小扁咀嬲嬲豬,但經我連忙道歉之後,好快又笑番,仲催我去沖涼添!
本來有9個字,家陣得番半粒鐘,都係拿拿聲沖涼開波!
Joanna 份人唔笑時真係幾 cool , 但只要同佢傾開左,你就會發現佢其實好玩得!
沖涼時佢唔係嗰種好溫柔細心同你慢慢沖嗰種,
佢直頭當你係玩具咁玩!
幫你搽番梘時又劣又玩你碌棍…又係咁唧我奶支!洗袋底時仲時不時跣隻手指入去後門…不過又幾爽!
沖得咁上下,佢就蹲低準備演奏,本來以為佢都係跳皮半玩樂咁吹下…點知
一擺入口,佢完全好似第二個人一樣!嗰種細意品嘗既吹奏,就知佢底子厚!
時間無多,嘆左一陣水中簫就即刻出房上正場。
有睇開我報告既師兄,如果夠心水清都可能留意到,我係一個極之主動既食家,好鍾意好激情咁去玩弄條女既身體!
遇著紅色暴乳,更家花上三份二時間去玩前奏!
我慢慢行去鏡前諗住好似 E-Body 咁玩啦,點知輪左一陣,佢就推我上床,指一指個鐘…“ u late ! ”
話我無時間慢慢玩咁話!笑笑口話要我聽佢擺布。
我相信比著好多師兄,已經屌鬼話佢催鐘,態度唔好,但鬼叫我真係遲到咩,我就即管瞓低任由佢擺佈,睇下佢有乜技量比到我!
我瞓低之後 Joanna 即時收起之前 playful 既態度,眉梢眼角一轉,登時變左另一個淫娃尤物。
我都真係好耐無試過比條女瀨勻全身,Joanna 佢一條香滑既舌頭,慢慢逐寸逐寸喺我身上打圈!佢係喺床頭放左杯水,條脷舔乾了就濕一濕,又繼續幫我全身打車輪,由lin 頭到的肚臍,由大肶落到膝頭,又舔番上頸!又酥又麻,係頂級既享受!
舔到上黎之後,我捉住佢打一輪車輪,跟住佢慢慢開始進攻禁區。
Joanna 絕對係調情高手,佢轉攻下盤時就好似AV 既情節一樣,一隻手扶住我支棍,條脷就永遠到喉唔到肺咁舔啜外圍!一時含住我孖荔枝,一時就喺頭上打轉…就係遲遲都唔深喉到底!
之後佢仲輕輕托高我下盤…開始黎個靈蛇舔!一條靈蛇般既舌頭,就正正落墨喺袋底同菊花之間,又濕又滑又暖!
靈蛇舔無毒龍鑽咁具好侵略性,更加能好好享受Joanna 既溫柔!
我示意佢一路舔一路轉身,佢好識趣地自動泊入69號車位!我開始用我條靈蛇回報佢 , 我諗Joanna 萬萬都諗唔到,我既舌上功夫都係男優級數。
我駛出兩三招後,佢兩片鮑片中間已經滲出玉露!
佢一邊享受就一邊呻吟,我進攻到佢一個點!佢終於駛出我期待已久既深喉攻勢。
我成日都覺得,其實好多囡都鍾意同條仔含L , 只要你都搞到佢濕 L 哂,佢地個口係好須要一d充塞物去填滿,用黎抵銷佢下體既快感!
好老實講joanna 音律既造詣絕對係入Top 5 ! 嗰種啱啱好包實,但又唔大力既吸啜,簡直係舒服到入骨,我係絕對願意比佢就咁吹爆!
但我覺得,如果食女無真係擘開過佢對肶,慢慢插碌棍入去抽插,硬係好似鋸扒無飯到肚食唔飽咁…
所以我望一望個鐘,就喺最後8分鐘咁上下,將Joanna 反轉,腰下面墊一個枕頭,雙手輕輕張佢雙腿擘開…用最傳統既插入式推進!
之前上網睇過一個post , 教話男士溫柔插入後先唔好開動抽插。應該先靜止等女士體內慢慢適應你既形狀,之後雙方都會得到更多既接觸同快感。
我依樣胡盧照做,插入後就抱實佢先黎一個深情既車輪,Joanna 好欣賞我呢下插入不動,從同佢打車輪之中,感覺到佢好享受我既溫柔。
之後一隻手專心玩佢對天然C奶,另一隻手就比手指佢啜。見佢挑逗既眼神,我亦開始感受到下體傳來絲絲既蠕動。
果然當隧道和列車既形狀配合時,駛出駛入都非常順暢!
Joanna 緊緊既配合,下臀開始向我迎上,加上水份充足,我覺得係時候加速和加深!
我跟足片中所教去抽插,腰郁動既幅度細,但插得更入更快!
完美配合既抽插,不到 3 分鐘 Joanna 同我都雙雙到達最高點…在最入的一下爆發。
如果唔係我遲到要改短時,我相信我可以有多d 時間去享受佢既服務和身體…如果 book 一粒鐘,我覺得佢會 chur 我黎多次!

比分時間:
相頭:8.5分!堅係似莊思敏!睇番網站既相係同一人
年紀:我估 26 ,27
技巧:爆分!一曲簫聲震武林!唔駛多講!
態度:扁我咀!扣一分得九分!
身裁:大約5'6" 天然C奶,好軟好揸手!唯一扣少少分就係下臀有少少肉,但如果鍾意推車就一流!
溫提:真係最少book 45 分鐘同埋唔好遲到,因為Joanna 佢真係靚索正,好 L 好享受!

惡法當前,以上報告純粹夢景,如有相同享受,實屬各師兄弟之褔!

有久没见你浮上来

密码码 发表于 2017-8-16 06:15
有久没见你浮上来

I thought he is the number one blogger on the other site.

密码码 发表于 2017-8-16 06:15
有久没见你浮上来
忙啊嘛! 所以咪無寫囉(其實係懶…)
但都真係無乜時間 book 位食野…
好彩有一兩間穩陣既飯堂隨時去食,飯堂餐都寫過哂,無乜新野咪唔寫囉

mmpleaser 发表于 2017-8-16 06:46
I thought he is the number one blogger on the other site.

千其唔好咁講,我只係一個微不足道既雞蟲,鍾意寫下野,呃下水吹姐!
更加唔好講 num 唔 number one ....  你知啦…方丈份人好小氣嘛! lol

RBL 发表于 2017-8-16 10:54
忙啊嘛! 所以咪無寫囉(其實係懶…)
但都真係無乜時間 book 位食野…
好彩有一兩間穩陣既飯堂隨時去食 ...

条女系有D似莊思敏,个D波唔系百份百肯定系真嘢,ok啦

Wow, long review and a bit too descriptive for my taste but I agree to the contents.

I support this post.

1h is minimum to have enjoyable experience.

asuran 发表于 2017-8-16 12:43
Wow, long review and a bit too descriptive for my taste but I agree to the contents.

I support this ...

So Ottawa and other site support this mm.
BUT I got only money for hh,  what should I do then?

mmpleaser 发表于 2017-8-16 12:47
So Ottawa and other site support this mm.
BUT I got only money for hh,  what should I do then?

Well you can do hh if you want.

1h is just my personal recommendation.

Up to you to make your choice.

Here boobs look like man-made according to the pictures.

RBL兄的精彩詳細報告,簡直是我們荷包乾涸,精囊滿溢之輩的恩賜,邊看報告,邊打飛機,舒服無比,不過,多少會影響mm及車房的收入