AZN747

搜索

被騙 - YiRen spa

星期一去金鐘城食完越南粉本身想上車走人之制,眼尾見到一間spa就起䣓離幾個舖位,見時間尚早又冇乜嘢做就入去睇吓有冇好野(其實入去之前都同自己講掂會有奇蹟出現吖)入到去有個四五十歲女人問我係咪想做按摩,我想走頭之制佢同我講我哋依家有兩位小姐你想唔想睇吓,橫掂都入左去就睇吓係小姐還是C9, 佢叫我入房等一等然後同我講半小時四十,我心諗你當我儍仔吖女都未睇想收我錢先(大撚獲已經中了伏), 我就好客氣同佢講我想睇完女女先決定一個鐘定半個鐘,佢見到我唔中伏就轉身叫佐個大約三十至三十五歲C9 入房同我講這個好唔好,我就同佢講想睇另一個再作決定決定,(其實剛剛個C9 都OK 隨佐手手腳腳粗啲之外加個肚腩,個樣都過關C9來講)but nmcot。佢話另一個忙緊要等大約十分鐘,ok橫掂有時間就等吓啦!大約十分鐘左右個四五十歲個女人又走入來問我不如試吓剛剛個女女好嗎?佢見我無乜反應就同我講另一個女女比個客加多半個鐘問我等唔等?我當然唔等轉身出門口走啦,當我經過另一間房, 門係打開而且裏面係一個人都無(屌佢老味比佢嘥時間)

這家爛店我曾去過. 老板滿口謊言, 店內的大媽都她說成小仙女.

爛店的都套路每家都差不多. 騙你上門, 然後騙你先給錢. 沒生意的店會盡量拖時間, 說有年輕美女晚些回來, 讓你等, 希望你等到不耐煩之後隨便做個大媽.

I went there once, mostly average looking women. One HK girl looked like she's on drugs.

叻仔,冇領嘢!    

Thank God,  do not think I met mm on drugs.

騙徒的手法真是層出不窮.  

無記錯,佢地收30蚊半粒鍾

大概兩年前行運。在這店執到一件寶物。
當時有一個年輕女孩做兼職每星期三天。
她説自己19歲,我看可能未必夠。
樣子有7.5 至8。5呎3左右。C波 。皮膚白嫩。很正很正。
由於她年輕又初做。每次都真做真反應。一流。
還不懂要錢收我50。我自願每次付了80。後來因對面的手足閣被警察查店。
她怕了就失蹤走人。原來她是沒身份的。 自此之後沒有一個好的。

qqwai 发表于 2017-7-29 21:32
大概兩年前行運。在這店執到一件寶物。
當時有一個年輕女孩做兼職每星期三天。
她説自己19歲,我看可能未必 ...

我知你說的那個女孩. 她說老板太刻薄所以轉投另家店. 是這裡廣告中的一家spa, 至於是那一家就不便說明.

提示: 该帖被管理员或版主屏蔽