AZN747

搜索

Lynn @Tea828

新人首次发帖,之前试过Kimchi,今次决定试试国货,所有kimchi & sushi Out!
每次选囡囡我都好认真,睇过Vanessa,May,Candice 等等等等,至于系边度噶囡囡我相信大家比我更加清楚。
最后,见到Lynn,我就决定系佢啦,至于点解,我等阵会讲。

先讲讲地点,Hwy7@404,方便,一间比较偏僻噶酒店,房间比我想象中好,就系酒店有少少旧,可以接受。
酒店系我选Lynn噶一大原因,我个人唔系好中意去Condo,过保安,上楼,仲成日觉得隔离有人。酒店加分。
我行到去门口,隔离房有人出黎,我就无去敲门。不过我已经听到Lynn系门后面等住啦。
入到房,走廊有d暗,我唔系好中意,Lynn开左灯,终于可以睇清睇楚啦!而且房间电视一直开住国内台,莫名噶亲切感,再加上Lynn好热情,真系会有同女友开房噶感觉。

Lynn,广州人,一路倾一路搞,好亲切,始终语言有优势,唔需要再听Shower,time 同傻笑。1米62,长发!靓噶长发系我选Lynn噶第二个原因,真系好正!识搞气氛,无冷场,唔尴尬。入门无急住讲钱,拥抱后帮我除衫,直接抓住我只手放落个波度,就拉我去冲凉水潇啦,再次强调,当你摸到Lynn个胸,你就知道我噶感觉啦,Natural is the best。

写得有d长,我讲讲战况啦。冲干净之后,我同Lynn系床上激吻,我摸到佢下面已经湿嗮,就叫佢去换空姐服+黑丝。佢拿住两杯水,着住对高跟鞋就直接跳上床,我真系觉得我系搞紧自己女朋友。然后就系该有噶服务,我就唔写啦。上套,开搞,佢知我中意黑丝,边插边用黑色挑逗我,虽然Lynn唔算高,但系脚噶比例算系好噶,再加上黑丝。我地由床头搞到床尾,床尾对住大门,我地听到隔离房又出黎,仲要企系门口倾计,Lynn按住嘴,我就突然大力深插左几下,Lynn想叫又叫唔到,按住细细声个种感觉我真系好中意。酒店再加分!
中场休息后,Lynn趁我无望住佢,连续黎左几次深喉,差d把持唔住。然后我话我其实好中意佢有张着住吊带裙噶相,佢即刻就换,再一次诱惑。讲实话,我本来book噶系45mins,之前对住d Kimchi,第二次基本都系随便交货,但系对住Lynn第一次未插入噶时候,我就决定加钟,可能我真系几中意Lynn,Lynn噶服务的确好,但我觉得更加好噶系我中意d细节上噶野,例如唔催钟,唔提钱,入门抱抱,帮我除衫着衫,我都觉得我写得有d过,但系真系我今日噶真实体验,可能我比较好彩,Lynn今日心情都好。到最后打完第二炮其实已经过钟啦,我同Lynn两个摊系张床度,好乱,佢主动装左杯水比我,感觉好好。冲完凉,着翻衫,坐左系张沙发度同Lynn倾左阵计,真系有d唔舍得,临走黎多次激吻,开门口Lynn用手帮我擦走d唇膏印,我觉得我系搞完我女朋友囖。

颜值:8.5 其实我想比9.5,系我中意噶类型,考虑到大家眼光噶差异,我保守d比8.5. Lynn绝对算系靓女,天然个种。
身材:9   小鸟依人型,无论面型,轮廓,体型都好小巧玲珑,唯独胸器成反比。
服务:9.5 我唔系要稳莞式服务,冰火,漫游,深喉,搞到我好惊喜。丝袜+两次制服。
态度:10 完全无催钟,12点02入,1点22出,Lynn对我真系有d出乎意料甘好,想知噶可以PM我,我唔公开讲啦。

Damage:$300 1/hr
Repeat: 100% Yes!

我觉得我今次之所以甘爽,有几点:
1. 我订最早,囡囡见我个时仲有少少睡意,而且水特别多,感觉好自然。
2. 语言,大家同声同气,无尴尬,知道大家想要咩。
3. 酒店同出出入入噶隔离房,加分!

可能系我之前食噶Kimchi太难食,今次终于比我食翻餐好噶。起码纯天然奶就比胶原蛋白泡菜好食好多好多。
我去之前睇过狼友们d评论,其实我多多少少都有d担心,Lynn甘多客,质量问题有时真系好难免噶,囡囡同我讲佢已经挨左好多晚通宵啦。我觉得我今次好好彩,玩得好开心,希望狼友们都稳到自己噶开心啦

志同道合 Lynn几识搞气氛,服务态度好!

pita 发表于 2017-7-17 13:06
志同道合 Lynn几识搞气氛,服务态度好!

我已经唔想试新嘢啦,哈哈哈哈哈

我觉得我跟你看到的不是同一个lynn 真的,普通太普通了。而且年纪不小了

ONmyway 发表于 2017-7-17 17:00
我觉得我跟你看到的不是同一个lynn 真的,普通太普通了。而且年纪不小了

你几时去噶? 我帮你问问Lynn啦

lynn确实不咋地 和图片相差太远 我做完蛮后悔 这个写的这么好 估计就是写手

Wow..... such a detail review!

Surprise to hear that her keeper didn't call or text her to get rid of you!
Your original booking was for 45 minutes. Then you upgrade to an hour. Then again, you were there for another 20 minutes overtime!

Perhaps, it was a very slow day when you were there!

ONmyway 发表于 2017-7-17 17:00

这女生的网评蛮多的,一百个id上来写也无所谓,iHunter的网评可信度较高,他打了6787的分。楼主还不知道他被特对服务了

三百大洋的货,推廣是需要的,做一個等如做兩個,最怕是用了三百换來一百二十的貨

只能说萝卜青菜各有所爱啦