AZN747

搜索

Diana @ Babyface

日期: 22 / 6
時間: 11:15am
地點: Hwy 7 and Leslie 某酒店

http://www.baby-face.ca/Diana.html

本來想早些出這個review, 但怕出了review後, Diana會很多人book, 所以先通知晒我所有老友先去找她, 請原諒我的私心.

Diana, 四川人, 年齡20-21歲左右, 真係嫩到無朋友, 比較最近找的妹妹最是年輕. 身高165cm, 短頭髮, B級胸絕對是我的至愛, 一手可以揸得晒, 後生女皮膚差極有限啦, 有肉地, pat pat 有肉, 手背上有1個小紋身, 屬於鄰家小孩型. 樣子絕對是我杯茶, 從某些角度看有少少似何佩珉,係好少好少的似, 廢事大家去後見到真人, 就插我話唔似何佩珉,如果唔知邊個係何佩珉可以google一下, 而最cutie係有2隻大板牙, 可算是她的icon.

服務方面, 同我著衫除衫絕對是自動波, 更甚是將我的衣物一件一件的整齊摺好, 值得一讚. Shower方面, 絕對用心幫你沖涼清潔, 水中簫有驚喜, 是含溫水吹, 仲要吹好耐果隻, 另外, 都有在我背脊波推一會. 床上方面, LFK DFK在所難免, 妹妹細心地在我全身漫遊波推, 有冷火BBBJ, 可以digit, 但妹妹會先給你消毒gel擦擦手才給你digit. cow girl ,doggie都無難度, 下面很窄, 無剃毛, 水特別多, 可能我是當天第1個客人, 床聲很好聽, 常常說"哥哥, 幹我啊...大力點...." , 而且還要在我的耳朵邊說. 而姿勢方面,個人覺得她喜歡半邊燒鵝脾的方式造愛.

Face: 8.4 (個人喜好, 之前比Lynn 8.2, Diana贏一個馬鼻)
Body: 7.5 + 0.2 = 7.7 (B級胸是我至愛, 啊... 忘記了, 她有2粒pink lin, + 0.2)
Service: 7.5 (基本服務都有, 亮點是冰火BBBJ, 無獨龍)
Damage: $220 /45分鐘. 我很滿意, 番食指數很高.

哇 和今天的另一篇反差好大

alexzxcvbn 发表于 2017-6-23 20:20
哇 和今天的另一篇反差好大

係啊, 每個人的口味喜好都不一樣. 講少左樣野, 佢個鎖骨好sexy.  

bbq2011 发表于 2017-6-23 20:30
係啊, 每個人的口味喜好都不一樣. 講少左樣野, 佢個鎖骨好sexy.

图片系几靓几sexy 但只有一张 keeper也不愿告诉我是不是本人

alexzxcvbn 发表于 2017-6-23 20:34
图片系几靓几sexy 但只有一张 keeper也不愿告诉我是不是本人

張相又好似唔係太似, 但張相有個錯角, 她真人應該高過相中人.

兩篇,一個天,一個地。但若我選,我信地那篇

感覺像是keeper的寫法。。。

见过她,完全是被她的站姿吸引。我感觉一般!prefer 其他女孩

Adamsmith-moon 发表于 2017-6-23 22:45
见过她,完全是被她的站姿吸引。我感觉一般!prefer 其他女孩

请问她站姿有什么与总不同之处?

Painspongez 发表于 2017-6-23 23:00
请问她站姿有什么与总不同之处?

也没啥特殊的,当初就是好奇去试试她,不是我菜,可能你喜欢