AZN747

搜索

Roxy @ AsianSexyBabe

Roxy @ AsianSexyBabe

Roxy & Cathy 以前都係 Zenful Pleasure 嘅 MM,唔知點解 ZP MM 的廣告相,都比真人影得差好多 所以一直都唔敢約,Cathy 都係好後期先至開始約 (重記得有條儍佬日日計住見過 Cathy 幾多次) Roxy 就一直都無見過,當時一直 Repeat Cathy,之後唔知點解又以為係 TOE 見過,以為 Roxy 係肥妹仔

Roxy 已經有好多報告,之前無睇過,因為無興趣,因為約 Victoria 同時見到 Roxy 廣告,順便問一問,先知攪錯咗 Roxy 唔係肥妹,之前又因為新客所以無得預約,有啲難道,之後相約佢又放假,要等到今日先見到大家嘅女神 Roxy

Roxy 已經有好多報告,之前無睇過,因為預約咗之後,䦕始睇返以前嘅報告,大部分嘅報告都贊同服務好,BJ 所有師兄都話好,樣貌各有所愛,有些師兄話波波做得唔係咁好,室內燈光不足.......。

所以今日就特別留意以上幾點,我中午去,因為有陽光,所以屋同房都好光,入門口可以清楚見到 Roxy 兩㸃係件衫走咗出嚟同條白色幼邊 T-Back

第一眼看,係金髪高妹一個,真係幾似 MV 嘅 K-POP MM,好好笑容,好甜咁問有無見過我,我話無,跟著就拉咗我入房,重心急過我,唔駛幾秒已經變咗光豬 身材好好,全走肥,有波有囉 望落對波波好圓,無問題呀,跟住去洗白白,對住鏡 Roxy 幫我攪漱口水,我就從後揸住佢對波波玩,好滑好軟呀

Roxy 英文幾好,所以感覺好唔同其他 KMM,有親切感,佢話去過香港幾次,可以用廣告話講尖沙咀,旺角,蘭桂坊........

Roxy 嘅絕技 , 真係好得,全無齒感,加上誘惑眼神,先慢後快,越來越快,快到10分鐘內要叫停佢兩次,話比佢聴忍唔住,叫佢唔好咁快 KO 我,重要挑皮地問你忍唔住啦 佢已經啜到 180 度對住我,我話妳比我識吓攪吓妳妹妹睇吓呀,佢即刻彈返原位,攞咗張紙巾,話佢妹妹已經濕到流 我搶咗張紙巾跟手一摸,真係成手濕晒 真係咁咵張,佢含到自己都濕晒,好耐無見過咁多水嘅 Korean MM ;P 起身比佢含多一陣,再啜就真係會爆,應該係時候返攻啦,先傳教,之後叫佢狗仔式時,佢企起身用手撐往塊落地鏡,舉起隻腳,捉住我細佬插入去,對住塊鏡,重以為睇緊 AV

CG 出完之後都重要唔繼續搖,除袋袋除到變咗打飛機,重要玩我話個袋 Stud 咗,徐唔到 ;P

Roxy 真係精力十足,絕無冷塲,清理完,即刻又用手撩我,玩住 JJ,笑淫淫咁問我邊度最敏感,我話妳已經玩緊啦 我就問返佢㸃解濕到流咁咵張,係唔係次次都咁濕,佢話唔係 ;P

見佢精力十足,唔駛休息,即刻又比佢含過,含到濕晒又插過,不過因為唔夠時間出唔到第二次,佢話留返下次返去再搵佢好唔好,梗係好啦,跟住去洗白白,話留返星期五再嚟過

體完Report,雀仔都硬狗埋,要去搵Roxy妹妹聚下舊先得

长头发还是短头发

momo175 发表于 2017-5-25 12:24
體完Report,雀仔都硬狗埋,要去搵Roxy妹妹聚下舊先得

問吓  Roxy 知唔知雀仔係物,我話細佬佢知係 JJ

高登仔 发表于 2017-5-25 16:27
問吓  Roxy 知唔知雀仔係物,我話細佬佢知係 JJ

好主意,到時問下距先

momo175 发表于 2017-5-25 16:46
好主意,到時問下距先

哈哈!天日教佢講香港粗口,點佢話儍鳩係 Handsome 咁解,等佢見到你猛讚你儍鳩

高登仔 发表于 2017-5-25 17:59
哈哈!天日教佢講香港粗口,點佢話儍鳩係 Handsome 咁解,等佢見到你猛讚你儍鳩  ...

屌,無所謂,去同距做愛又唔係談情,on九九咪on九九咯

哈哈,前阵子找了她,还是那么激情四射啊,那大长腿,我说的没错吧,她的颜值不比baby差吧

momo175 发表于 2017-5-25 18:06
屌,無所謂,去同距做愛又唔係談情,on九九咪on九九咯
重記得 Abby @ LG ,問佢識講幾多廣東話,佢即刻好醒咁話吊鳩你,唔知邊條契弟教嘅

Egghurt 发表于 2017-5-25 16:08
长头发还是短头发

今日睇清楚話你知

头狼 发表于 2017-5-25 18:29
哈哈,前阵子找了她,还是那么激情四射啊,那大长腿,我说的没错吧,她的颜值不比baby差吧 ...

有音樂,好有氣氛,感覺好好,有樣貌有身材
重有好滑,估唔到重可以咁濕,重濕過 Baby

很好的MM呀 找机会的试一试。